9476.555 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Lamisil Creme 1% 15GR

Voor de behandeling van schimmelinfecties die voetschimmel (zwemmerseczeem), ringworm en huidschimmel veroorzaken

10,27 *
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • * Let op! Van dit product verkopen we maximaal 5 stuks per persoon, het is niet mogelijk dit artikel in grotere hoeveelheden te bestellen!

Productbeschrijving

Dit product vandaag nog in huis? Dat kan op werkdagen als u voor 11.00 bestelt. Kies voor de optie 'Vandaag nog in huis' bij het afrekenen.

Algemeen
Lamisil Creme 1% 15gr voor de behandeling van schimmelinfecties die voetschimmel (zwemmerseczeem), ringworm en huidschimmel veroorzaken.

Dosering
1x per dag aanbrengen gedurende één week.

Waarschuwingen
De behandeling mag niet onderbroken worden tijdens de te behandelen periode, ook als alle huidafwijkingen reeds zijn verdwenen. Hiermee wordt voorkomen dat de infectie zich herhaalt. Vermijd contact met de ogen. Niet bij kinderen onder de 12 jaar of personen die overgevoelig zijn voor één van de bestanddelen.

Ingredienten

Samenstelling
Bevat per gram 10 mg Terbinafine hydrochloride.

Bijsluiter
Download de:  bijsluiter [Bijsl_lamisil_creme.pdf]
Vragen & Antwoorden
Hoe lang duurt het voor een voetschimmel genezen is?

Het kan tot vier weken duren voor uw huid weer helemaal is genezen. U hoeft Lamisil echter niet door te gebruiken tot nadat de verschijnselen volledig zijn verdwenen. Lamisil Once hoeft u slechts éénmaal aan te brengen en blijft dan tot 13 dagen actief. Met Lamisil Crème en Spray dient u gedurende één week te behandelen. In deze periode zal Lamisil de schimmels doden. In de daaropvolgende weken zal de huid zich herstellen, daarom dat het soms tot 4 weken kan duren voordat uw voet er weer gezond uitziet.

Mag dit product ook gebruikt worden bij kalknagel?

Nee. Lamisil Once, Lamisil Crème en Lamisil Spray zijn geen behandeling van kalknagel. Raadpleeg uw arts of apotheker als u denkt dat u aan deze aandoening lijdt.

Is dit product geschikt voor gebruik tijdens de zwangerschap?

Raadpleeg uw arts of apotheker voordat u Lamisil Once, Crème of Spray begint te gebruiken indien u zwanger bent, aangezien er slechts weinig ervaring is met het gebruik van dit geneesmiddel bij zwangerschap.

Mag je dit product gebruiken als je borstvoeding geeft?

Nee. Het actieve bestanddeel van Lamisil Once, Crème en Spray wordt in de borstvoeding uitgescheiden, daarom mag dit geneesmiddel niet gebruikt worden wanneer u borstvoeding geeft.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Lamisil Creme 1% 15GR?

Meer uit ons assortiment