DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024
Lamisil Voetschimmelcrème 15GR
Lamisil Voetschimmelcrème 15GR
Lamisil Voetschimmelcrème 15GR1
Lamisil Voetschimmelcrème 15GR2
Lamisil Voetschimmelcrème 15GR3
Lamisil Voetschimmelcrème 15GR4
Lamisil Voetschimmelcrème 15GR5

Lamisil Voetschimmelcrème 15GR

9,99
 • Merk: Lamisil
 • Inhoud: 15GR
 • EAN: 8713177002631
 • Bijsluiter:

  lees voor gebruik de bijsluiter

 • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
 • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
 • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
 • U kunt maximaal 5 stuks per persoon bestellen

Toevoegen aan verlanglijstje

×

of

Productbeschrijving

Effectieve behandeling van voetschimmel, 7 daagse behandeling

Algemeen

Lamisil voetschimmelcrème is een tot 2x kortere behandeling tegen voetschimmel*. De crème doodt voetschimmel (ook wel zwemmerseczeem of atletenvoet genoemd) snel en effectief met een behandeling van slechts 7 dagen. Lamisil voetschimmelcrème verminderd de groei van schimmels en verlicht de symptomen van voetschimmel zoals roodheid, jeuk, schilfers, blaarvorming, puisten en korstvorming. Werkt verzorgend en verzachtend.

* Vergeleken met miconazol.

Dosering
Breng 1x per dag een dunne laag Lamisil voetschimmelcrème aan op de ontstoken huid en een stukje daar omheen. Wrijf de crème lichtjes in. Was uw handen na het inwrijven.

ema

Ingrediënten

De werkzame stof in dit middel is: terbinafine hydrochloride. De hulpstoffen in dit middel zijn natriumhydroxide, benzylalcohol, sorbitaanmonostearaat, cetylpalmitaat, cetylalcohol, stearylalcohol, polysorbaat 60, isopropylmyristaat, gezuiverd water.

Bijsluiter Waarschuwingen

Buiten het zicht en bereik van kinderen houden. Bewaren beneden 30°C. Na gebruik de tube goed sluiten. Gebruik dit geneesmiddel niet meer na de uiterste houdbaarheidsdatum. Die is te vinden op de doos na EXP. Daar staat een maand en een jaar. De laatste dag van die maand is de uiterste houdbaarheidsdatum. Deze datum geldt ook als de tube is geopend. Spoel geneesmiddelen niet door de gootsteen of de WC en gooi ze niet in de vuilnisbak. Vraag uw apotheker wat u met geneesmiddelen moet doen die u niet meer gebruikt. Ze worden dan op een verantwoorde manier vernietigd en komen niet in het milieu terecht.

- Het is enkel bedoeld voor uitwendig gebruik. - Gebruik het niet in de mond of slik het niet in. - Vermijd ieder contact met de ogen. Als de crème per ongeluk in je ogen komt, veeg de crème dan af en spoel de ogen daarna overvloedig met stromend water. Als enig ongemak blijft duren, raadpleeg dan uw arts. - Wees ervan bewust dat in zeldzame gevallen de onderliggende schimmelinfectie kan verergeren. - Niet geschikt voor schimmelnagelinfectie. Als u een schimmelinfectie van de nagels (schimmel in en onder de nagel) heeft, met verkleuring van de nagels en verandering in de textuur van de nagel (dik, schilferig), moet u uw arts raadplegen. - Baby’s mogen niet in aanraking komen met behandelde huid, inclusief de borst.

Vragen & Antwoorden
Hoe lang duurt het voor een voetschimmel genezen is?

Het kan tot vier weken duren voor uw huid weer helemaal is genezen. U hoeft Lamisil echter niet door te gebruiken tot nadat de verschijnselen volledig zijn verdwenen. Lamisil Once hoeft u slechts éénmaal aan te brengen en blijft dan tot 13 dagen actief. Met Lamisil Crème en Spray dient u gedurende één week te behandelen. In deze periode zal Lamisil de schimmels doden. In de daaropvolgende weken zal de huid zich herstellen, daarom dat het soms tot 4 weken kan duren voordat uw voet er weer gezond uitziet.

Mag dit product ook gebruikt worden bij kalknagel?

Nee. Lamisil Once, Lamisil Crème en Lamisil Spray zijn geen behandeling van kalknagel. Raadpleeg uw arts of apotheker als u denkt dat u aan deze aandoening lijdt.

Is dit product geschikt voor gebruik tijdens de zwangerschap?

Raadpleeg uw arts of apotheker voordat u Lamisil Once, Crème of Spray begint te gebruiken indien u zwanger bent, aangezien er slechts weinig ervaring is met het gebruik van dit geneesmiddel bij zwangerschap.

Mag je dit product gebruiken als je borstvoeding geeft?

Nee. Het actieve bestanddeel van Lamisil Once, Crème en Spray wordt in de borstvoeding uitgescheiden, daarom mag dit geneesmiddel niet gebruikt worden wanneer u borstvoeding geeft.

Meer uit ons assortiment:

 • Myk-1 hydrofiele crème 10mg/g - bij schimmelinfecties van de huid - 30GR

  Myk-1 hydrofiele crème 10mg/g - b... | 30GR

  12,49
 • Mycosan Voetschimmel Gel 15ML

  Mycosan Voetschimmel Gel | 15ML

  -20%
  8,44
  10,55
 • Mycosan Kalknagel Behandeling 5ML

  Mycosan Kalknagel Behandeling | 5ML

  -20%
  19,31
  24,14
 • Lamisil Voetschimmelspray 15ML

  Lamisil Voetschimmelspray | 15ML

  10,49
 • Gratis verzending Sea Line Black Mud Facial Mask And Body Pack 225ML

  Sea Line Black Mud Facial Mask And B... | 225ML

  -15%
  23,76
  27,95