9478.086 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Myk-1 Crème 30GR

Bij schimmelinfecties van de huid

9,31 *
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • * Let op! Van dit product verkopen we maximaal 5 stuks per persoon, het is niet mogelijk dit artikel in grotere hoeveelheden te bestellen!

Productbeschrijving

Algemeen
Myk-1 crème is een geneesmiddel voor de behandeling van huidinfecties, veroorzaakt door schimmels (mycosen). Het kan gebruikt worden bij zwemmerseczeem, atleetvoet en andere aandoeningen van de voet veroorzaakt door schimmels. Daarnaast kan de crème ook gebruikt worden bij aandoeningen van de onbehaarde huid, veroorzaakt door huidschimmels. Ook geschikt bij Pityriasis versicolor, een aandoening van de huid (vooral op de borst, schouders en rug) met licht schilferende, soms jeukende, vlekken. Tevens is het geschikt bij aandoeningen van de huid veroorzaakt door candida, een gist.

Hoe te gebruiken?
Breng de crème op het te behandelen huidoppervlak aan. Gebruik een hoeveelheid crème die voldoende is voor het te behandelen huidoppervlak. Masseer voorzichtig totdat het product is ingetrokken in de bovenste huidlaag. Gebruik geen luchtdicht verband. Behandel een- of tweemaal per dag. De behandeling dient ononderbroken te worden voortgezet tot minimaal een week na het geheel verdwijnen van de huidafwijking.

Bij voetschimmel is een behandeling van vaak 6 weken nodig.
Bij huidschimmel aan de romp en huidplooien: 4 weken.
Bij pityriasis versicolor: 2 weken.

Stop de behandeling niet voortijdig wanneer binnen de termijn verbetering optreedt. Het is van het grootste belang dat de behandeling wordt voortgezet, dit om te voorkomen dat de infectie zich opnieuw voordoet.

MYK-1 is een geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Waarschuwingen

Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor sulconazol, voor een ander imidazolderivaat of een van de andere bestanddelen van de creme. Niet geschikt tijdens de zwangerschap en/of borstvoedingsperiode. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Op kamertemperatuur bewaren. Wordt uw klacht na 28 dagen niet minder, of wordt hij zelfs erger? Neem dan contact op met uw arts.

Ingredienten

Ingrediënten
De actieve stof in dit middel is sulconazolnitraat, 1 g hydrofiele crème bevat 10 mg sulconazolnitraat.
De andere hulpstoffen in dit middel zijn Cetylalcohol - Stearylalcohol - L-Ascorbylpalmitaat (E304) - Glycerolstearaat en macrogol 100 stearaat - Isopropylmyristaat - Polysorbaat 60 (E 435) - Propyleenglycol (E1520) - Sorbitaanmonostearaat (E49I) - Natriumhydroxyde (E524) - Gezuiverd water.

Bijsluiter
Download de:  bijsluiter [bijsluiter-myk-1-creme.pdf]
Vragen & Antwoorden
Is deze creme ook geschikt voor schimmelnagels?

Deze creme is niet geschikt voor schimmelnagels.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Myk-1 Crème 30GR?

Meer uit ons assortiment