DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024
Leidapharm Miconazolnitraatcreme 30GR
Leidapharm Miconazolnitraatcreme 30GR
Leidapharm Miconazolnitraatcreme 30GRverpakking met tube
Leidapharm Miconazolnitraatcreme 30GRzijkant verpakking
Leidapharm Miconazolnitraatcreme 30GRzijkant verpakking 2

Leidapharm Miconazolnitraatcreme 30GR

6,49
  • Merk: Leidapharm
  • Inhoud: 30GR
  • EAN: 8712755007884
  • Bijsluiter:

    lees voor gebruik de bijsluiter

  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, volgende werkdag in huis!
  • U kunt maximaal 5 stuks per persoon bestellen

Toevoegen aan verlanglijstje

×

of

Productbeschrijving

Te gebruiken bij schimmelinfecties van de huid

Algemeen
Leida pharm Miconazolnitraat behoort tot de groep van de zogenaamde imidazolderivaten. Het is werkzaam bij infecties van de huid en/of nagels die veroorzaakt worden door schimmels en gisten. Bovendien is het ook werkzaam bij infecties veroorzaakt door bepaalde bacteriën
Dosering
In het algemeen geeft de onderstaande dosering vol­doende resultaat:

Huidinfecties
Eén tot twee maal per dag niet teveel crème op de aangetaste huid aanbrengen en goed uitwrijven totdat de crème door de huid is opgenomen. De behandeling moet onafgebroken worden voortgezet tot de aandoening is verdwenen (meestal na 2 tot 5 weken).

Bij een behandeling van een infectie aan de voet is het aan te raden tegelijker­tijd een weinig strooipoeder met miconazolnitraat op de aangetaste huid, tussen de tenen en eventueel ook in kous(en) en schoen­(en) te strooien.

Nagelinfecties

De aangetaste nagel(s) zo kort mogelijk knippen. Eén tot twee maal per dag niet teveel crème op de aangetaste nagel(s) uitstrijken en de nagel(s) afdekken met een niet-geperforeerde hecht­pleis­ter. De behandeling moet onafgebroken worden voortgezet, ook nadat de nagel losgekomen is (meestal na 2 tot 3 weken), tot de aandoening is verdwenen en een gezonde nagel is aange­groeid (meestal na ongeveer 32 weken).

Indien na 14 dagen geen verbetering is opgetreden dient u uw arts te raadplegen.

Waarschuwing
Niet te gebruiken bij overgevoeligheid voor miconazol

Miconazolnitraat
Bent u geïnteresseerd in producten met miconazol? Bekijk dan hier meer informatie over miconazolnitraat en de producten die De Online Drogist hiervan aanbiedt.

Ingrediënten

De werkzame stof in dit middel is: miconazolnitraat De hulpstoffen in dit middel zijn: ethyleenglycolpalmitostearaat, polyoxyethyleenglycolpalmitostearaat, oleoyl macrogolglyceriden, parafine, bezoezuur, water.

Bijsluiter Waarschuwingen

Bewaren beneden 25°C, in de oorspronkelijke verpakking. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden. Gebruik dit geneesmiddel niet meer na de uiterste houdbaarheidsdatum.

Miconazolnitraat kan overgevoeligheid voor of ontwikkeling van antistoffen tegen verwante antischimmelmiddelen veroorzaken, omgekeerd kunnen deze verwante antischimmelmiddelen dat voor miconazolnitraat tot gevolg hebben. Wanneer u last krijgt van overgevoeligheidsreacties. Wanneer elk spoor van de aandoening verdwenen is, de behandeling dient nog circa tien dagen voortgezet te worden om de mogelijke terugkeer van de klacht te voorkomen. Wanneer u hulpmiddelen gebruikt bij e behandeling, alle voorwerpen die met de letsels in aanraking komen dienen uitsluitend voor persoonlijk gebruik voorbehouden te worden. Wanneer u infecties van de voeten behandelt. Vermijd contact met de ogen. Gebruik van dit product op een afgesloten huidoppervlak, op een groot oppervlak of op/dichtbij slijmvliezen dient te worden vermeden. Dit kan de hoeveleid die opgenomen wordt in het lichaam vergroten en daarmee ook de kans op interacties tussen geneesmiddelen vergroten. U mag dit middel niet langer dan 14 dagen gebruiken zonder een arts te raadplegen.

Vragen & Antwoorden
Is dit product ook geschikt voor gebruik op de penis?

Wanneer u zeker weet dat het een schimmelinfectie betreft en niet bijvoorbeeld een SOA, (Bij twijfel adviseer ik u om de huisarts dit te laten constateren.) kunt u de miconazolnitraatcreme gebruiken op de penis. Houdt er echter wel rekening mee dat de huid van de penis extreem gevoelig is en er waarschijnlijk na het aanbrengen een branderig gevoel ontstaat. Dit zal na enige tijd afnemen en verdwijnen.

Meer uit ons assortiment:

  • Myk-1 hydrofiele crème 10mg/g - bij schimmelinfecties van de huid - 30GR

    Myk-1 hydrofiele crème 10mg/g - b... | 30GR

    12,49
  • Canesten Foot Crème bij Voetschimmel 20GR

    Canesten Foot Crème bij Voetschimmel | 20GR

    9,49
  • Excilor Kalknagel Kwastje 3,3ML

    Excilor Kalknagel Kwastje | 3,3ML

    -15%
    19,54
    22,99
  • Mycosan Voetschimmel Gel 15ML

    Mycosan Voetschimmel Gel | 15ML

    -10%
    9,49
    10,55
  • Canesten Canesten Gyno 1 Tablet 1TB

    Canesten Canesten Gyno 1 Tablet | 1TB

    15,99