9478.846 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Leidapharm Miconazolnitraatcreme 30GR

Te gebruiken bij schimmelinfecties van de huid

6,00 *
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • * Let op! Van dit product verkopen we maximaal 5 stuks per persoon, het is niet mogelijk dit artikel in grotere hoeveelheden te bestellen!

Productbeschrijving

Dit product vandaag nog in huis? Dat kan op werkdagen als u voor 11.00 bestelt. Kies voor de optie 'Vandaag nog in huis' bij het afrekenen.

Algemeen
Leida pharm Miconazolnitraat behoort tot de groep van de zogenaamde imidazolderivaten. Het is werkzaam bij infecties van de huid en/of nagels die veroorzaakt worden door schimmels en gisten. Bovendien is het ook werkzaam bij infecties veroorzaakt door bepaalde bacteriën
Dosering
In het algemeen geeft de onderstaande dosering vol­doende resultaat:

Huidinfecties
Eén tot twee maal per dag niet teveel crème op de aangetaste huid aanbrengen en goed uitwrijven totdat de crème door de huid is opgenomen. De behandeling moet onafgebroken worden voortgezet tot de aandoening is verdwenen (meestal na 2 tot 5 weken).

Bij een behandeling van een infectie aan de voet is het aan te raden tegelijker­tijd een weinig strooipoeder met miconazolnitraat op de aangetaste huid, tussen de tenen en eventueel ook in kous(en) en schoen­(en) te strooien.

Nagelinfecties

De aangetaste nagel(s) zo kort mogelijk knippen. Eén tot twee maal per dag niet teveel crème op de aangetaste nagel(s) uitstrijken en de nagel(s) afdekken met een niet-geperforeerde hecht­pleis­ter. De behandeling moet onafgebroken worden voortgezet, ook nadat de nagel losgekomen is (meestal na 2 tot 3 weken), tot de aandoening is verdwenen en een gezonde nagel is aange­groeid (meestal na ongeveer 32 weken).

Indien na 14 dagen geen verbetering is opgetreden dient u uw arts te raadplegen.

Waarschuwing
Niet te gebruiken bij overgevoeligheid voor miconazol

Miconazolnitraat
Bent u geïnteresseerd in producten met miconazol? Bekijk dan hier meer informatie over miconazolnitraat en de producten die De Online Drogist hiervan aanbiedt.

Bijsluiter
Download de:  bijsluiter [leidapharm_mebendazol_bijsluiter.pdf]
Vragen & Antwoorden
Is dit product ook geschikt voor gebruik op de penis?

Wanneer u zeker weet dat het een schimmelinfectie betreft en niet bijvoorbeeld een SOA, (Bij twijfel adviseer ik u om de huisarts dit te laten constateren.) kunt u de miconazolnitraatcreme gebruiken op de penis. Houdt er echter wel rekening mee dat de huid van de penis extreem gevoelig is en er waarschijnlijk na het aanbrengen een branderig gevoel ontstaat. Dit zal na enige tijd afnemen en verdwijnen.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Leidapharm Miconazolnitraatcreme 30GR?

Meer uit ons assortiment