Bestel nu
0
€ 0,00
Healthypharm Antischimmelcrème Miconazolnitraat 20mg 30GR
Healthypharm Antischimmelcrème Miconazolnitraat 20mg 30GR

Healthypharm Antischimmelcrème Miconazolnitraat 20mg 30GR

5,49

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

×

Productbeschrijving

Tegen huidschimmel en gisten

Algemeen
Healthypharm Antischimmelcrème Miconazolnitraat is werkzaam bij infecties door schimmels en gisten. De crème wordt gebruikt bij de behandeling van huid en nagels bij miconazol gevoelige schimmels en gisten.

Dosering
Bij huidinfecties: Een weinig crème één- of tweemaal per dag op het aangedane huidgedeelte aanbrengen en dun uitstrijken. Bij de behandeling van infecties van de voeten is het aan te bevelen tegelijkertijd en als nabehandeling dagelijks een weinig Antischimmelpoeder HTP Miconazolnitraat 20 mg/g, strooipoeder op het letsel te strooien, vooral tussen de tenen, en eventueel ook in de kousen en schoenen. De behandeling dient ononderbroken te worden voortgezet tot de huidafwijking geheel is verdwenen (meestal na twee tot zes weken).

Bij nagelinfecties: De geïnfecteerde nagels zo kort mogelijk knippen. Eén- tot tweemaal per dag een weinig crème op de geïnfecteerde nagel uitstrijken en de nagel afdekken met een niet-geperforeerde hechtpleister. De behandeling voortzetten, ook na het loskomen van de geïnfecteerde nagel (meestal na twee tot drie weken), totdat hergroei van een gezonde nagel en volledige genezing zijn opgetreden (meestal na ongeveer 32 weken).

De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Actieve stof

miconazolnitraat

Sterkte

20 mg

Vorm

crème

Indicatie

Huid en nagelschimmel


Lees voor gebruik de bijsluiter

Waarschuwingen
Niet gebruiken wanneer u allergisch bent voor een van de stoffen in dit geneesmiddel. Buiten bereik van kinderen bewaren. Bewaren op kamertemperatuur.

Bijsluiter
Download bijsluiter

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist