Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9372.242 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Gezondheidsproducten>Rustgevende supplementen>Spanning en stress

A.Vogel Passiflora Rust en Balans Tabletten 30TB

Bevat een krachtige combinatie van kruiden en mineralen

Korting 23%
12,99 9,95
  • Merk:  A.Vogel
  • Inhoud: 30TB
  • EAN: 8711596587692
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
A.Vogel Passiflora Rust en Balans tabletten bevat een krachtige combinatie van kruiden en mineralen die klachten ten tijde van stress verminderen. Waarvan Passiebloem een rustgevende werking heeft en bij innerlijke onrust helpt. Daarnaast helpen Citroenmelisse en Valeriaan bij stemmingswisselingen en is Magnesium goed voor de gemoedstoestand en zorgt voor een geestelijke balans, ook geeft het extra energie bij vermoeidheid. Zink helpt evenwichtig te blijven.

Dosering
2x daags 1 tablet met water innemen. A.Vogel Passiflora Emotionele Balans is gerust langdurig te gebruiken, maar u kunt ook op elk gewenst moment stoppen. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Voor kinderen vanaf 6 jaar wordt A.Vogel Passiflora Rustgevend Extra Sterk Tabletten geadviseerd.
Voor kinderen van 3-6 jaar wordtde gewone A.Vogel Passiflora Rustgevend Tabletten of A.Vogel Passiflora Rustgevend Druppels geadviseerd.

Lees voor gebruik aandachtig de gebruiksaanwijzing.

Waarschuwingen
Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor een van de componenten. Wegens onvoldoende gegevens wordt het gebruik van A.Vogel Passiflora Emotionele Balans uit voorzorg niet geadviseerd tijdens de zwangerschap en de periode van borstvoeding. Wilt u A.Vogel Passiflora Emotionele Balans gebruiken, raadpleeg dan eerst uw arts. Buiten bereik en zicht van kinderen houden. Bewaren beneden 25ºC.
Ingredienten

Ingrediënten
Plantenextracten: passiebloem1 (Passiflora incarnata) 3,3%, citroenmelisse2 (Melissa officinalis), valeriaan3 (Valeriana officinalis) 0,4%; trimagnesiumdicitraat; vul stof (cellulose, calciumfosfaten, silicium dioxide); verstevigingsmiddel (Arabische gom, vernet cellulosegom); glansmiddel (magnesium stearaat); zinkcitraat. 

Een dagdosering van 2 tabletten bevat 187,5 mg magnesium (=50% RI*) en 1,5 mg zink (=15% RI*), en de inhoudsstoffen van in totaal 4186 mg extract van de in de ingrediëntenlijst genoemde planten.

Gebruiksaanwijzing
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over A.Vogel Passiflora Rust en Balans Tabletten 30TB?

Meer uit ons assortiment