Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Groene keuze Product is onderdeel van ons groene assortiment. A.Vogel Echinaforce Tabletten 200TB
A.Vogel Echinaforce Tabletten 200TB
A.Vogel Echinaforce Tabletten 200TB1
A.Vogel Echinaforce Tabletten 200TB2
A.Vogel Echinaforce Tabletten 200TB3
A.Vogel Echinaforce Tabletten 200TB4
A.Vogel Echinaforce Tabletten 200TB5
A.Vogel Echinaforce Tabletten 200TB6

A.Vogel Echinaforce Tabletten 200TB

19 reviews

Korting 25%
16,49 12,33
 • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
 • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar

×

of

Productbeschrijving

Echinacea purpurea ondersteunt de weerstand*

Algemeen
A.Vogel Echinaforce Tabletten zijn volledig natuurlijke tabletten gemaakt uit de extracten van de Echinacea purpurea. Deze plant helpt het natuurlijke afweersysteem van de lichaamscellen en ondersteunt immuunsysteem*. Uw weerstand verbeteren met A.Vogel Echinaforce Weerstand Tabletten:

- met Echinacea voor ondersteuning van het immuunsysteem*
- Echinacea helpt de afweer van het lichaam*
- in kleine, makkelijk in te nemen tabletjes

- is 100% natuurlijk

*Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating.

Dosering
- Volwassenen en kinderen ouder dan 12 jaar: 2-5x daags 1-2 tabletten met wat water innemen. Maximale dosering 5x daags 2 tabletten. Ter algehele verhoging van de weerstand 2x daags 2 tabletten.

- Kinderen tot 6 jaar: eenderde van de dosering.
- Kinderen van 6 tot 12 jaar: de helft van de dosering.

Lees voor het gebruik de gebruiksaanwijzing.Dit product is onderdeel van ons groene assortiment.
Ingrediënten

Ingrediënten

Echinaforce tabletten bevatten per tablet de inhoudsstoffen van 490 mg Echinacea-extract (979-4895 mg per dagdosering).

Plantenextracten: rode zonnehoed1 (Echinacea purpurea herba en radix) 4,3%; vulstof (lactose (melk)); verstevigingsmiddel (Arabische gom); glansmiddel (magnesiumstearaat). 

Allergenen informatie
Bevat melk.

Bijsluiter
Download bijsluiter
Gebruiksaanwijzing Waarschuwingen

Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen. Buiten bereik en zicht van kinderen houden. Bewaren beneden 25ºC.

Vragen & Antwoorden
Wanneer kan ik een effect verwachten?

Sommige mensen denken dat het even duurt voordat homeopathische geneesmiddelen hun werk doen. Dat is onjuist. Hoe lang het duurt eer verbetering optreedt, hangt af van de aard van de klacht. Bij chronische aandoeningen heeft het lichaam tijd nodig om op de prikkel te reageren. Maar bij acuut optredende kwalen (zoals blauwe plekken, diarree of hooikoorts) hebben de juiste homeopathische geneesmiddelen meestal snel resultaat.

Is dit product geschikt voor kinderen?

Homeopathische geneesmiddelen zijn heel geschikt voor kinderen. In de praktijk blijkt dat kinderen er over het algemeen goed op reageren. De homeopathische geneesmiddelen van A.Vogel zijn, in overeenstemming met het doseringsadvies op de verpakking, geschikt voor kinderen.

Waarom moet ik veel middelen van A. Vogel een half uur voor de maaltijd innemen?

In principe is een half uur voor het eten het mondslijmvlies schoon, wat de opname van het middel via het mondslijmvlies bevordert. Bovendien is het lichaam dan niet bezig met de vertering van voedsel, wat de opname van het middel in het maagdarmkanaal eveneens bevordert. U kunt een middel ook minimaal twee uur ná de maaltijd innemen.

Mag ik meerdere producten van A. Vogel tegelijk innemen?

Ja, het is in het algemeen mogelijk om meerdere verschillende homeopathische geneesmiddelen en/of gezondheidsproducten tegelijkertijd in te nemen. Bij twijfel is het raadzaam uw arts of apotheker om advies te vragen.

Is dit product te gebruiken naast mijn medicijnen?

De meeste homeopathische geneesmiddelen en gezondheidsproducten van A.Vogel zijn naast uw medicatie te gebruiken. Lees daartoe de bijsluiter altijd zorgvuldig door. Daarin staat namelijk altijd duidelijk aangegeven of u het homeopathische geneesmiddel wel of niet naast een medicijn mag gebruiken. Er zijn een paar uitzonderingen, zoals het homeopathische geneesmiddel Hypericum ø. Hierin is sint-janskruid verwerkt, dat interacties kan hebben met bijvoorbeeld bloedverdunners en de anticonceptiepil. Het is overigens altijd verstandig uw arts te informeren welke middelen u gebruikt.

Maakt het iets uit of ik tabletten of druppels gebruik?

Nee, u kunt kiezen op basis van uw persoonlijke voorkeur. Tabletten zijn makkelijker mee te nemen op reis of naar het werk.

Wat is de allergie informatie van dit product?

De meeste producten van A.Vogel (zowel homeopathische geneesmiddelen als gezondheidsproducten) zijn door TNO getest en zijn glutenvrij. De Bambu koffie en A.Vogel Vitaalextract bevatten mogelijk wel gluten en daarom raden we het gebruik door coeliakiepatiënten af.
De meeste tabletten bevatten lactose. Mensen met een lactose-intolerantie (koemelk-allergie) kunnen daarom beter de druppels van A.Vogel gebruiken.

Is dit product geschikt voor gebruik tijdens de zwangerschap?

U mag de homeopathische geneesmiddelen en gezondheidsproducten van A.Vogel over het algemeen tijdens de zwangerschap gebruiken. Toch is het verstandig om dit gedurende de zwangerschap, en dan vooral tijdens de eerste drie maanden, tot een minimum te beperken. Ook al is de basis natuurlijk. Sommige homeopathische geneesmiddelen en gezondheidsproducten van A.Vogel mogen tijdens de zwangerschap niet worden gebruikt. Dit staat dan op de verpakking en op de bijsluiter vermeld onder ‘Gebruik tijdens zwangerschap en borstvoeding’.

Hoe lang moet ik dit product in blijven nemen?

In het algemeen geldt dat u, zodra de klachten afnemen, de dosis geleidelijk kunt afbouwen. Maar natuurlijk hangt dit af van de aard van het homeopathische geneesmiddel en de klachten waarvoor u het gebruikt. Bij het ene geneesmiddel stopt u zodra de klacht verdwenen is (bij hoest bijvoorbeeld). Het andere geneesmiddel gebruikt u juist over een langere periode (bijvoorbeeld bij overgangsklachten of gewrichtsklachten). Echinaforce druppels – te gebruiken bij onvoldoende weerstand – zou u bijvoorbeeld ook alleen in kunnen nemen als de ‘r’ in de maand is.

Hoe moet ik dit product bewaren?

Goed afgesloten en op een donkere, koele en droge plaats. Druppels bij voorkeur rechtopstaand. Het is af te raden om homeopathische geneesmiddelen en gezondheidsproducten te bewaren in de buurt van sterk geurende producten, zoals kruiden, parfums of mottenballen.
U kunt uw homeopathische geneesmiddelen en gezondheidsproducten zonder bezwaar meenemen naar het buitenland. Het is natuurlijk wel aan te raden ze zoveel mogelijk bij kamertemperatuur te bewaren. Zet ze dus niet in de felle zon.

Zijn A. Vogel producten geschikt voor dieren?

Ja. De homeopathische geneesmiddelen en gezondheidsproducten van A. Vogel zijn ook geschikt voor toediening aan dieren. U kunt dan een aangepaste hoeveelheid op lichaamsgewicht geven. De stelregel luidt: 1 druppel per kilo lichaamsgewicht, deze hoeveelheid kan over de dag verdeeld worden. Stel dat u een kat heeft van 4 kilo, dan mag deze kat 4 druppels hebben, verdeeld over 2x daags 2 druppels. U kunt de druppels over het voer verspreiden, of met een pipetje in de mond brengen. Tabletten zijn prima te vermalen en te verdelen door het voer.

Wat is beginverergering?

Bij sommige homeopathische geneesmiddelen kan het voorkomen dat er een beginverergering optreedt. De klachten worden dan in eerste instantie heviger. In principe is dit een goed teken en betekent het dat u het goede homeopathische geneesmiddel voor uw klacht heeft gekozen. U kunt dan een aantal dagen stoppen met het innemen - tot de ergste klachten zijn verdwenen - en dan met de helft van de dosering verdergaan. Over het algemeen komt een beginverergering voor bij hogere potenties (zoals bijvoorbeeld een C30), die door de homeopathisch arts worden voorgeschreven. De middelen van A.Vogel zijn niet of slechts weinig verdund en veroorzaken meestal geen beginverergering.

Reviews(19)

9/10 op basis van 19 reviews

Gebaseerd op reviews van klanten en testers

Klant: Review geschreven na aankoop in onze webshop.

?

Klant: Review geschreven na aankoop in onze webshop.

Tester: Review geschreven na ontvangst gratis proefverpakking.

?

Tester: Review geschreven na ontvangst gratis proefverpakking.

Beoordeling

10/10

Review op basis van de 350TB variant

JNAMS

22 september 2019

Snelle en adequate dienstverlening, scherpe prijzen, prima levering.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Review op basis van de 350TB variant

Ger

9 september 2019

Voel me prima met dit product in de maanden met een r

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Review op basis van de 350TB variant

a.h.a.m. seesing

9 september 2019

Zeer snelle en goede levering

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Review op basis van de 350TB variant

Joke van der Velden

9 september 2019

Mijn ervaring met dit product is zeer positief! Mijn weerstand is aanzienlijk verbetert, dus kom maar op met die griepgolf. .

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Review op basis van de 350TB variant

EM de Haan

7 september 2019

goede service op tijd bedankt

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Review op basis van de 350TB variant

Marianne

7 september 2019

Iedere winter start ik met Echinaforce Weerstand

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Review op basis van de 350TB variant

Rietveld

3 september 2019

Ik koop dit produkt al jaren. Bij de Online Drogist is het meestal het voordeligst. Snelle levering.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Review op basis van de 350TB variant

Saskia Kisteman

3 september 2019

Al jaren gebruiken we de tabletten. Makkelijk te slikken, mooi formaat.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Review op basis van de 350TB variant

willemien de Vries

3 september 2019

Tijdig beginnen met de weerstand tabletten van Ecinaforce helpt je door de herfst en winter heen ! Niet verkouden worden ,dus niet hoesten !

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Review op basis van de 350TB variant

Luc de koninck

31 augustus 2019

Beste, De bestelling is goed verlopen. De levering kan beter een te grote levertijd van 14u tot 20u. grt Luc

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Review op basis van de 350TB variant

Rob de la Haye

29 augustus 2019

wij gebruiken al jaren deze tabletten en hebben hierdoor onze weerstand dusdanig opgebouwd dat wij bij ziekte en/of operaties sneller herstellen.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Review op basis van de 350TB variant

Marion Peen

29 augustus 2019

Scherp in prijs en razendsnel bezorgd.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Review op basis van de 350TB variant

Risanti Saris

29 augustus 2019

Top product!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Review op basis van de 350TB variant

freddy dhaene

29 augustus 2019

zeer goede producten vlotte levering

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Review op basis van de 350TB variant

M. van der Putte

28 augustus 2019

heb het gevoel dat ik deze niet kan missen, voel me er goed bij

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Review op basis van de 350TB variant

Annelies Maria Baudoin

7 juni 2019

Heb niet anders als goede ervaringen met de Online Drogist, wat betreft producten, verpakking en levering. Alles top!!!

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Review op basis van de 350TB variant

Ton Vermond

25 mei 2019

Uitstekend product van A. Vogel. Wij gebruiken het al jaren. Snel geleverd tegen een goede prijs door de Online Drogist NL.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Review op basis van de 350TB variant

Ulrich van Garling

22 mei 2019

Goed product, gebruik al jaren Echinaforce weerstand! Aan te bevelen.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Review op basis van de 350TB variant

m. lavino

21 mei 2019

ik koop hier regelmatig deze tabletten en nog veel meer zeer tevreden. kwaliteit en snelheid van leveren.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

1
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

 • A.Vogel Crème Echinaforce 30GR
  A.Vogel
  Crème Echinaforce | 30GR
  -11%
  7,09
  7,99
 • A.Vogel Echinaforce Tabletten 350TB
  A.Vogel
  Echinaforce Tabletten | 350TB
  -23%
  19,99
  25,99
 • Lucovitaal Magnesium Citraat 400mg Tabletten 150TB
  Lucovitaal
  Magnesium Citraat 400mg Tab... | 150TB
  -50%
  14,00
  27,99
 • A.Vogel Echinaforce Junior met Vitamine C Kauwtabletten 80ST
  A.Vogel
  Echinaforce Junior met Vita... | 80ST
  -15%
  9,77
  11,49
 • gratis verzending Orthica Magnesium-400 Tabletten 120TB
  Orthica
  Magnesium-400 Tabletten | 120TB
  -30%
  22,23
  31,75

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist