Hoofdpagina>Vitamines>Vitamine c

Vitals Vitamine C Poeder Calciumascorbaat 200GR

Ondersteunt het immuunsysteem en is niet zuur

Korting 20%
19,95 15,95
  • Merk:  Vitals 
  • Inhoud: 200GR
  • EAN: 8716717002566
  • Op voorraad:  31  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Het Vitals Vitamine C Poeder Calciumascorbaat is een vitamine C supplement dat ideaal is voor mensen die het zure ascorbinezuur niet verdragen. Het ondersteunt het immuunsysteem en is belangrijk voor de bloedvaten. Vitals Vitamine C Poeder Calciumascorbaat is niet zuur, heeft een neutraal pH en geeft nagenoeg geen maagdarmbezwaren.

Vitamine C ondersteunt het immuunsysteem en helpt cellen beschermen tegen oxidatieve schade. Vitamine C draagt ook bij aan de vorming van collageen wat van belang is voor de bloedvaten, botten, kraakbeen, tandvlees, tanden en huid. Daarnaast ondersteunt deze vitamine het zenuwstelsel. Tevens wordt de vermoeidheid verminderd en het energieniveau ondersteund. Ten slotte helpt vitamine C de activiteit van vitamine E in stand te houden en verhoogt het de ijzeropname.

Dosering
1/2 of 1 afgestreken maatschep (2,5 ml) per dag bij een maaltijd innemen of zoals geadviseerd. Mengen met water of met een andere vloeistof.

Waarschuwingen
Houd u aan de aanbevolen dosering.

Ingredienten

Samenstelling per maatschep van 2,5 ml (ca.):

(dagdosering) % ADH

Vitamine C (calciumascorbaat) 1970 mg 2463%

Calcium (ascorbaat) 210 mg 26%

Bevat geen:
Soja, lactose, gluten, vulstoffen, conserveringsmiddelen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen. Dit product is geschikt voor vegetariërs en vrij van GMO

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Vitals Vitamine C Poeder Calciumascorbaat 200GR?

Andere artikelen uit deze categorie:

Artiken 1-4van 100