Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Spier supplementen>Soepele spieren

Vitakruid Magnesium Tauraat Vega-Capsules 100CP

De toegevoegde vitamine B6 is van belang voor een goede opname van zowel het magnesium als de taurine.

24,17
  • Merk:  Vitakruid 
  • Inhoud: 100CP
  • EAN: 8717438690063
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving
Algemeen
Deze vorm van magnesium heeft een hoge biologische beschikbaarheid. De toegevoegde vitamine B6 is van belang voor een goede opname van zowel het magnesium als de taurine. Het bevat vitamine B6 in de biologisch actieve vorm pyridoxaal-5-fosfaat. De verbetert de opname van Magnesium en is niet stapelbaar, zoals de synthetische vorm van B6 (pyridoxine HCl) wel stapelbaar is.

Hoe te gebruiken?
Werking

Magnesium is voor de mens een belangrijk element. In de voeding is het aanwezig in verse groene groenten, volle granen, noten en zaden. Magnesium speelt een rol bij de prikkeloverdracht tussen de zenuwcellen en draagt bij aan een normale spierwerking. Magnesium speelt een rol bij het behouden van soepele spieren. Ook draagt magnesium bij aan de instandhouding van normale botten. Gezonde volwassenen wordt aanbevolen om dagelijks 300-400 magnesium in te nemen.
Magnesium Tauraat van Vitakruid heeft een hoge opneembaarheid. De toevoeging van vitamine B6 is van belang om de gunstige invloed van magnesium en taurine te ondersteunen.

Dosering
Neem 1 -4 capsules per dag (bij voorkeur bij de avondmaaltijd en/of voor het slapen gaan) tenzij anders wordt voorgeschreven. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Waarschuwingen
Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen onder de 1 jaar. Buiten bereik en zicht van jong kinderen houden. Twijfelt u of u dit product kunt gebruiken in combinatie met uw medicijnen? Overleg bij twijfel altijd met uw huisarts. Droog en op kamertemperatuur bewaren (15-25 °C).
Ingredienten
Samenstelling per standaard dagdosering van 1 capsule

Magnesium (tauraat)

60 mg

16%

L-Taurine magnesiumtauraat

750 mg

-

Vitamine B6 (pyridoxaal-5-fosfaat)

1.5 mg

107%

Ingrediënten
Aminozuur, mineraal, vitamine, hypromellose (capsule), magnesium stearaat (antiklontermiddel).

Allergenen informatie
Dit product bevat geen gluten, gist, lactose, suiker, kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveermiddelen. Geschikt voor vegetariërs en veganisten.
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Vitakruid Magnesium Tauraat Vega-Capsules 100CP?

Andere artikelen uit deze categorie:

Artiken 1-4van 100