Door grote drukte dient u rekening te houden met een vertraging van maximaal 2 werkdagen. Lees meer

9491.178 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging

Steken en beten

Insectenbeten of insectensteken voorkomen of snel behandelen? Bekijk de beste producten, samengesteld door De Online Drogist.

Verzorging van steken en beten

Muggenbulten, insectenbeten en huiduitslag door de brandharen van de processierups. We zitten er niet bepaald op te wachten maar tijdens de zomermaanden hebben we er net even wat meer last van. Wilt u weten wat u aan die vervelende jeukende plekjes kunt doen? Bij DeOnlineDrogist.nl bestelt u diverse hulpmiddelen die helpen bij muggenbeten, insectenbeten en huiduitslag door de processierups.

Azaron verzacht de pijn, jeuk en verzorgt een insectenbeet

Azaron is al meer dan 70 jaar specialist op het gebied van insectenbeten en heeft diverse producten die hierbij helpen. Zo bieden de Azaron Anti-Muggen producten¹ effectieve bescherming tegen muggen, om muggenbeten te voorkomen. De afstotende werking houdt de meeste voorkomende Nederlandse muggen en tropische muggen op afstand. Bent u toch gestoken? Met de Azaron Crème² verzacht u de pijn en jeuk bij insectenbeten. Ook de nieuwe Na De Beet Pleisters³ bieden verlichting dankzij de natuurlijke ingrediënten calendula en zanthoxylum. Doordat de ronde, transparante pleister een barrière vormen, wordt daarnaast het openkrabben van beetwondjes voorkomen. Bekijk alles van Azaron

Wapen uzelf tegen muggen met Jungle Formula

Een muggenbult kan ontzettend jeuken en heel vervelend zijn. Bovendien zijn er muggen in bepaalde delen van de wereld die ziektes kunnen overbrengen. Wilt u zich beschermen tegen muggen? Dan kunt u Jungle Formula* gebruiken. De unieke formules van Jungle Formula bieden bescherming voor elke situatie. Aan de hand van de Insect Repellent Factor kiest u eenvoudig en snel de juiste bescherming. Bent u de bescherming vergeten en bent u toch gestoken? Gebruik dan Bite & Sting van Jungle Formula om de insectenbeet de verzachten. Bestel Junge Formula
Huiduitslag door de Processierups?

Huiduitslag door de Processierups?

Wanneer de tempratuur buiten hoger oploopt en het zonnetje meer schijnt, is het lekker om buiten te genieten en spelen. Maar pas op, want de eikenprocessierups is ook weer actief. De brandharen van deze rups kunnen voor huiduitslag en andere klachten zorgen. Wilt u weten wat u eraan kunt doen?