DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

Azaron: jeukstillend bij muggenbeten en insectensteken

Azaron* beschermt tegen muggen en insecten en verlicht jeuk en pijn door insectensteken. Wat kunt u doen om muggenbulten te voorkomen? En hoe helpt Azaron* tegen de jeuk wanneer u gestoken bent? Lees meer over Azaron* onder de producten. Lees meer
 • Azaron Stick Insectenbeten 5,75GR

  Azaron Stick Insectenbeten | 5,75GR

  (7)
  Voorraad: > 50
  6,29
 • Azaron Crème Insectenbeten 10GR

  Azaron Crème Insectenbeten | 10GR

  (10)
  Voorraad: > 50
  6,29
 • Azaron Anti-Muggenspray Verre Reis 50% DEET 50ML

  Azaron Azaron Anti-Muggenspray Verre Reis ... | 50ML

  (5)
  Voorraad: > 50
  9,99
 • Azaron Anti-Muggenstick Thuis en op Reis 20% DEET 50ML

  Azaron Anti-Muggenstick Thuis en op Reis 2... | 50ML

  (4)
  Voorraad: > 50
  9,99
 • Azaron Anti-Muggenspray Thuis en op Reis 9.5% DEET 100ML

  Azaron Anti-Muggenspray Thuis en op Reis 9... | 100ML

  (6)
  Voorraad: > 50
  9,99

Wat is Azaron?

Azaron* helpt tegen jeuk door stekende insecten. Iedere zomer is het weer zover: het seizoen van de insecten. Sommige van deze insecten, zoals muggen en bijen, kunnen behoorlijk vervelend steken. Gelukkig zijn er de producten van Azaron. Hiermee bent u snel van de vervelende jeuk of stekende pijn af die het gevolg zijn van een beet of steek. De ingrediënten van Azaron werken verzachtend, ook bij een kwallenbeet of na aanraking met de brandharen van de eikenprocessierups.

Behalve producten om de jeuk te stillen, heeft Azaron ook producten om insectensteken en muggenbeten te voorkomen. Azaron is al ruim 70 jaar lang specialist op het gebied van insectenbeten.

Hoe werkt Azaron?

Azaron* werkt jeuk- en pijnstillend na een insectensteek of kwallenbeet. U smeert Azaron op de plek van de beet. De ingrediënten in Azaron verzachten de pijn en ze verminderen de jeuk.

Wat zijn de werkzame ingrediënten in Azaron?

Azaron* werkt op basis van de werkzame stof tripelennamine HCL.

Wanneer gebruikt u Azaron?

Azaron* producten voor ná de beet gebruikt u bijvoorbeeld wanneer u bent geprikt door een mug. Of wanneer u bent gebeten of gestoken door wespen, bijen, mieren. Of bijvoorbeeld bij een kwallenbeet.

Werkt Azaron ook bij klachten van eikenprocessierups?

Ja, Azaron* is ook te gebruiken wanneer u klachten heeft als gevolg van de brandharen van de Eikenprocessierups. De brandharen van deze rups kunnen vervelende jeuk op de huid geven. Azaron helpt hierbij.

Welke verschillende Azaron producten zijn er?

Verlichting van jeuk en pijn bij muggenbeten of insectensteken

 • Azaron Stick: een gemakkelijk te gebruiken stick tegen jeuk en pijn. De stick draait u omhoog waarna u hem over de aangedane plek smeert.

 • Azaron Crème: een tube met Azaron Crème. U doet een beetje crème op uw vinger en smeert het uit over de plek van de beet of steek.

 • Azaron pleisters: kleine transparante pleister die de jeuk en pijn na een beet of steek verzacht. De pleister helpt tevens te voorkomen dat u de muggenbult of de plek van de insectenbeet openkrabt.

Beten en steken voorkomen met Azaron


Hoe gebruik ik Azaron en hoe vaak moet ik smeren?

U smeert Azaron* Crème of Stick op de plek waar u bent gebeten of gestoken door een insect of kwal. En u kunt dit zo nodig, wanneer de jeuk terugkeert, herhalen. Gebruik Azaron niet langer dan veertien dagen achter elkaar zonder de huisarts te raadplegen.

Mag ik Azaron gebruiken bij baby en kind?

Voor kinderen onder de 2 jaar moet u eerst overleggen met een arts of apotheker voordat u Azaron* gaat gebruiken. Azaron Na de beet pleisters zijn geschikt vanaf een leeftijd van 3 jaar.

Waarschuwingen bij gebruik van Azaron

 • Lees voor gebruik de bijsluiter;

 • Azaron mag niet gebruikt worden op ontstoken huid, of huid met wondjes of blaasjes;

 • Gebruik Azaron plaatselijk en niet over grote huidoppervlakken;

 • Gebruik Azaron niet als u overgevoelig bent voor tripelennaminehydrochloride of verwante stoffen;

 • Bewaar Azaron buiten bereik van kinderen en bewaar het niet boven 25°C, maar ook niet in de koelkast of vriezer.

Krijgt u een allergische reactie als gevolg van de insecten steek? Voelt u zich benauwd of dreigt u flauw te vallen? Neem dan direct contact op met de arts.

Mag ik Azaron gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding?

Ja, Azaron* kan veilig worden gebruikt als u zwanger bent of borstvoeding geeft. Maar gebruik het enkel plaatselijk op de plek van de beet en overschrijd de aanbevolen dosering niet.

Waar is Azaron te koop?

Azaron online bestellen? Koop Azaron producten gemakkelijk en snel online bij DeOnlineDrogist.nl.

Wilt u meer weten over de producten van Azaron, of heeft u vragen over onze werkwijze? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij kunnen al uw vragen beantwoorden en voorzien u graag van deskundig advies.

Wat kost Azaron?

Bovenaan deze pagina vindt u alle Azaron producten die u bij DeOnlineDrogist.nl kunt kopen met de bijbehorende prijzen. Ook ziet u het hier wanneer er Azaron producten in de aanbieding zijn.

Tips om insectensteken en muggenbulten te voorkomen

 • Houd u ramen zoveel mogelijk gesloten om te voorkomen dat insecten uw huis binnenkomen. En plaats horren voor de ramen;

 • Gebruik een klamboe voor boven uw bed;

 • Spray geen parfums, want dan vinden insecten u alleen maar aantrekkelijker;

 • Als u buiten zit en eet of drinkt, let dan op met wat u in uw mond stopt. Kijk altijd goed of er geen insecten in uw glas of op uw broodje zitten;

 • En blijf rustig zitten als een insect bij u in de buurt komt. Als u het beestje in het nauw drijft of bang maakt wordt hij agressiever.


*Azaron crème en stick 20 mg/g zijn geneesmiddelen. Bevat tripelennamine HCl. Lees voor gebruik de bijsluiter.