Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9368.652 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Huishouden>Ongediertebestrijding>Anti-muggen>Muggenspray

Azaron Anti-Muggenspray Verre Reis 50% DEET 50ML

Effectieve bescherming tegen muggen en teken

Korting 25%
9,99 7,50
  • Merk:  Azaron
  • Inhoud: 50ML
  • EAN: 8710537042764
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Azaron Anti-Muggenspray met 50% DEET biedt u een effectieve bescherming tegen het steken van muggen en teken in Nederland én is tevens geschikt voor gebruik tijdens een verre reis waar tropische muggensoort voorkomen! De afstotende en effectieve bescherming om muggenbeten te voorkomen houdt tot gemiddeld 9 uur vast. Deze werkingsduur geldt bij het steken van de meest voorkomende muggensoorten in Nederland. Voor sommige tropische muggensoorten, als gelekoorts- of denguemug (welke onder andere het Zikavirus kunnen overdragen), kan deze werking korter zijn, namelijk gemiddeld 4 uur. Voor de malariamug bedraagt deze 8 uur. Let wel op dat de werkingsduur beïnvloedt kan worden door verschillende factoren, als temperatuur, luchtvochtigheid en zweten.

Azaron Anti-Muggenspray Verre Reis:
- bevat 50% DEET;
- biedt een effectieve bescherming tegen muggen en teken;
- is geschikt voor de meest voorkomende muggensoorten in Nederland;
- is ook te gebruiken om beten van gelekoorts-, dengue- en malariamug te voorkomen;
- handig voor tijdens een verre reis naar een tropisch land;
- bevat geen kleurstoffen.

Wilt u uw gehele gezin beschermen tegen muggenbeten? Dan kunt u gebruiken maken van de Azaron Anti-Muggenspray Thuis en op Reis met 9.5% DEET - geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 2 jaar. Azaron heeft tevens een Anti-Muggenstick ontwikkeld met 20% DEET - gemakkelijk aan te brengen geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar.

Indien u toch gestoken bent kunt u de insectenbeet beschermen tegen krabben met Azaron Na de Beet Pleisters.

Hoe te gebruiken?
Zacht en gelijkmatig op de te beschermen huid verstuiven. Voor gebruik op het gezicht: eerst verstuiven op de hand en dan aanbrengen op het gezicht.

Waarschuwingen
Niet vaker dan 1 maal per dag gebruiken. Niet gebruiken bij kinderen jongen dan 18 jaar. Reizigers in het buitenland wordt aanbevolen om rekening te houden met de richtlijnen van het Landelijke Coördinatiecentrum Reizigersadvisering (LCR). Bevat geraniol - kan een allergische reactie veroorzaken. Contact met de ogen, slijmvliezen en beschadigde huid vermijden. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Contactlezen verwijderen, indien mogelijk. Blijven spoelen. Contact met etenswaren, kunststoffen en gelakte oppervlakten voorkomen. Uitsluitend bestemd voor niet-professioneel gebruik en voor afwering van muggen bij mensen. De verpakking goed sluiten, niet in direct zonlicht plaatsen en droog bewaren.

Buiten het bereik van kinderen houden. Gevaar: licht ontvlambare vloeistof en damp. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen - Niet roken. Spuitnevel niet inademen. Niet eten, drinken of roken tijdens het gebruik van dit product. Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken. Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.
Ingredienten

Ingrediënten
Actieve stof: N,N-diethyl-m-toluamide 442.6 g/l (50% DEET, CAS 134-62-3). Bevat ook: ethanol (alcohol denat).

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Azaron Anti-Muggenspray Verre Reis 50% DEET 50ML?

Meer uit ons assortiment