Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9368.568 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Gezondheidsproducten>Steken en beten>Insectenbeet>Insectenspray

Care Plus Anti-Insect Icaridin Spray 100ML

Biedt tot 6 uur bescherming tegen (tropische) muggen

11,69
  • Merk:  Care Plus
  • Inhoud: 100ML
  • EAN: 8714024324593
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Care Plus Anti-Insect Icaridin Spray is gebaseerd op Icaridin, ook bekend als Saltidin, Picaridin of KBR 3023 en is effectief tegen verschillende soorten muggen die ziekten zoals malaria, zika, gele koorts en dengue kunnen veroorzaken. Het biedt 6 uur bescherming tegen (tropische) muggen en tot 4 uur tegen steekvliegen en is geschikt voor alle bestemmingen. Daarnaast is Care Plus Anti-Insect Icaridin een uitstekend alternatief voor DEET doordat het geschikt is voor kinderen vanaf 3 jaar en een prettige geur heeft en fijn huidgevoel. Dit anti-muggenmiddel heeft als extra voordeel dat het kunststoffen, zoals brilmonturen, foto- en filmapparatuur en gelakte tafelbladen, niet aantast (in tegenstelling tot producten met DEET).

Care Plus Anti-Insect Icaridin Spray:
- nieuwe formulering op basis van Icaridin in een nieuwe applicatievorm
- gemakkelijk aan te brengen en zorgt voor goede verspreiding
- geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar
- biedt tot 6 uur bescherming tegen (tropische) muggen en tot 4 uur tegen steekvliegen
- geschikt voor alle bestemmingen
- aanbevolen door de WHO

Hoe te gebruiken?
Gebruik Anti-Insect Icaridin om de onbedekte huid in te smeren. De Anti-Insect Icaridin Aerosol van Care Plus zorgt voor een gelijkmatige verspreiding van het product en maakt het gemakklijk om ook moeilijker bereikbare zones te behandelen. Voor de behandeling van uw gezicht sprayt u een kleine hoeveelheid op uw vingertoppen en verdeelt u dit over uw gezicht. Was uw handen en breng het product daarna op de rug van uw handen aan. Houd altijd de vingers vrij in verband met de consumptie van eten of drinken.

Bedek de huid zoveel mogelijk met kleding als u naar buiten gaat. Draag een lange broek, bovenkleding met lange mouwen, dichte schoenen en sokken.

Waarschuwingen
Kwetsbare groepen zoals zwangeren, vrouwen die borstvoeding geven en kinderen onder de 3 jaar kunnen geen Icaridin gebruiken. Kies in deze gevallen voor Care Plus® Anti-Insect Natural o.b.v. lemon-eucalyptus extract (Citriodiol®). Dit sterke insectwerende middel is al te gebruiken bij kinderen vanaf 3 maanden. Is dit alternatief niet beschikbaar, gebruik dan maximaal DEET 30%.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Care Plus Anti-Insect Icaridin Spray 100ML?

Meer uit ons assortiment