Stel uw vraag aan onze
gediplomeerde drogisten:
Bekijk onze digitale folder
Thuiswinkel waarborg klantenbeoordeling 9 21852 Thuiswinkel reviews
 • " overzichtelijke website, duidelijk om te bestellen, goed geprijsde artikelen, vlotte levering, kortom: niets op aan te merken. "

  Roos 02 sept
 • " Zeer snelle levering, gratis bezorging, en dat allemaal voor de laagste prijs die ik op internet kon vinden! "

  Renneke 02 sept
 • " Goede service, snelle levering en ruime assortiment. Daar ben ik blij mee. Je kunt vaak niet alles vinden op 1 site. "

  Karin 02 sept
 • " duidelijke gebruiksvriendelijke site, goede prijzen, snelle en correcte levering "

  Geert 01 sept
Bekijk onze digitale folder

Care Plus; Veilig op reis

Bij Care Plus streven ze ernaar om het leven van een vakantieganger, reiziger, avonturier, wandelaar en dagjesmens comfortabeler, maar ook veiliger te maken. Door de kleine verpakkingen eerste hulp producten is Care Plus onmisbaar in iedere reistas en koffer. Maar ook in huis is Care Plus zeker geen overbodige luxe. Van een simpel pakje pleisters tot aan een muskietennet, bij De Online Drogist vindt u alle benodigde Care Plus producten.

Care Plus online bestellen bij De Online Drogist

U gaat morgen op vakantie maar bent vergeten om Care Plus producten als anti-insectenspray en een First Aid Kit te kopen? En nu heeft u geen tijd meer om dit in te slaan, omdat u nog uw hele koffer moet inpakken? Geen nood, De Online Drogist staat altijd voor u klaar. Ook als u last-minute iets nodig hebt. Juist dan zijn wij op ons best. Alles wat u namelijk voor 21.30 uur bestelt bezorgen wij de volgende dag al. En bij bestellingen vanaf 20 euro betaalt u geen verzendkosten. Dus Care Plus producten bestelt u online bij De Online Drogist.

Lees Meer