Hoofdpagina>Gezondheidsproducten>Steken en beten>Preventie steken en beten

Care Plus Travelnet Combi Box 1ST

Comfortabel muskietennet met een grote binnenruimte

50,79
  • Merk:  Care Plus
  • Inhoud: 1ST
  • EAN: 8714024337098
  • Op voorraad:  16  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
Care Plus Travelnet Combi Box is een comfortabel muskietennet met een grote binnenruimte. De lichtgewicht klamboe is veelzijdig bruikbaar want het model is gemakkelijk zelf te bepalen: als één- of tweepersoons box, wedge of tentmodel.

Grote binnenruimte
Het muskietennet Combi Box van care Plus is een comfortabel muskietennet met een grote binnenruimte. Het net kun je op allerlei manieren ophangen. Één- of tweepersoons en het model van een box, tent of wedge. Het net is licht van gewicht en dus gemakkelijk mee te nemen op reis. Dit muskietennet komt in een niet-geïmpregneerde en een geïmpregneerde uitvoering. Een niet-geïmpregneerd muskietennet is prima voor thuis, maar als je naar een gebied gaat waar malaria risico heerst, wordt een geïmpregneerd net aanbevolen.

Steun het goede doel
Bij aankoop van een muskietennet van Care Plus® steun je het goede doel. De Tropenzorg steunt het goede doel "Drive Against Malaria". Er wordt ter plaatse voorlichting gegeven en er worden muskietennetten en medicijnen aangeboden aan de lokale bevolking, met name in Afrika. Voor elk muskietennet van Care Plus® dat verkocht wordt, wordt er een muskietennet gedoneerd aan de lokale bevolking.

- Geïmpregneerd met Durallin®
- Afmetingen: L 2,20 x B 1,80 x H 1,80
- Blijft 20 wasbeurten werkzaam
- Mesh: 295 (1,5 x 1,5 mm)
- Grote binnenruimte
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Care Plus Travelnet Combi Box 1ST?