9375.222 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Vochtbalans en nieren

Care Plus O.R.S. for Kids Framboos 10ST

Bevordert de opname van water en voorkomt daarmee uitdroging of dehydratatie

7,15
  • Merk:  Care Plus
  • Inhoud: 10ST
  • EAN: 8714024311029
  • Op voorraad:  19  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Care Plus O.R.S. for Kids Framboos is een glucose-zoutenpreparaat, dat de juiste hoeveelheid aan suikers en zouten bevat, zodat de opname van water wordt bevordert. O.R.S. staat voor Oral Rehydration Salts en helpt u om uitdroging of dehydratatie te voorkomen. Uitdroging of dehydratatie ontstaan doordat u teveel vocht verliest, plus de daarin opgeloste zouten en suikers, en tegelijkertijd te weinig vocht opneemt. De formule is speciaal afgestemd op de behoefte van kinderen tot 2 jaar, doordat zij een verhoogde kans hebben op dehydratatie.

Care Plus O.R.S. for Kids Framboos brengt het glucose- en zoutgehalte weer eenvoudig op peil en is in het bijzonder geschikt tijdens en na lichamelijke inspanningen bij hoge temperaturen.

- aangename smaak van frambozen
- zonder aspartaam
- glutenvrij
- geschikt voor alle leeftijden, met name kinderen
- Halal en Kosjr geproduceerd
- laat geen residu achter
- gemakkelijk oplosbaar
- per stuk verpakt

Hoe te gebruiken?
Dosering voor kinderen onder de 20kg: Los 1 sachet op in 200ml betrouwbaar drinkwater. Roer tot het poeder geheel is opgelost. Gebruik als maatstaf 10ml per kilo lichaamsgewicht en dien dit elk uur toe, gedurende 4 tot 6 uur.

Advies voor zuigelingen
: Dien elke 2-4 minuten een theelepel O.R.S.-oplossing toe. De oplossing kan met een lepeltje of uit een (gesteriliseerd) flesje gegeven worden. Geef de O.R.S. oplossing het lieft vóór de fles- of borstvoeding, er zal dan gemakkelijk voldoende van gedronken worden. Bied daarna de voeding aan zoals u gewend bent.

Waarschuwingen
Ook als u minder oplossing nodig heeft, moet u alsnog in 200ml water oplossen. Gebruik vervolgens de juiste hoeveelheid en gooi de resterende oplossing weg of bewaar volgens bewaaradvies. Los O.R.S. niet op in andere vloeistoffen of dranken dan betrouwbaar drinkwater.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Care Plus O.R.S. for Kids Framboos 10ST?

Meer uit ons assortiment