9364.950 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Botten supplementen>Sterke botten

Springfield Menacalcin Tabletten 60TB

Voor behoud van sterke botten

25,66
  • Op voorraad:  4  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
Springfield Menacalcin Tabletten met AAA Calcium, Vitamine K2 en D3 voor het behoud van sterke botten. Het Westerse voedingspatroon bevat relatief veel dierlijke eiwitten. Dit kan verzuring geven. Een nieuw, gepatenteerd complex van de mineralen calcium met vitamine K2 en D3 dragen bij aan het behoud van normale botten. Calcium is nodig voor het behoud van normale botten. Menacalcin bevat tevens vitamine D3. Dit draagt bij aan de normale opname en verwerking van calcium en aan de normale calciumniveaus in het bloed. Daarnaast draagt vitamine D3 bij aan het proces van celdeling en aan het normaal functioneren van het immuunsysteem. Menacalcin bevat een extra hoeveelheid goed opneembare vitamine K2 (180 mcg per dag). Vitamine K2 menaquinone-7 is een specifieke vorm van deze vitamine en komt vooral voor in natto. Natto is een traditioneel gerecht van gefermenteerde soja en wordt al meer dan 1000 jaar gegeten in Japan. Vitamine K2 krijgt steeds meer publiciteit, mede omdat het bijdraagt aan normale botten.

Dosering
2 x daags 1 tablet na de maaltijd innemen.

Ingredienten

Ingrediënten

 

ADH

calcium hydroxide AAA

300 mg (elementair calcium 150 mg)

15%*

vitamine K2 menaquinone-7

90 mcg

120%*

vitamine D3 cholecalciferol

7,5 mcg

75%*

*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

Hulpstoffen
Mikrokristallijne cellulose, hydroxypropylcellulose (HPC), magnesiumstearaat, aquapolish, siliciumdioxide, polyfructose, talk, katoenzaadolie, kokosnootolie.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Springfield Menacalcin Tabletten 60TB?

Meer uit ons assortiment