9479.014 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Springfield Cranaxil Pro Cranberry Capsules 180CP

Cranberryconcentraat met bioactieve bescherming

71,93
  • Op voorraad:  17  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
Springfield Cranaxil Pro Cranberry is een cranberryconcentraat met bioactieve bescherming. Cranaxil Pro is bijzonder vanwege de hoge concentratie aan bestanddelen van de gehele cranberrybes - vruchtvlees, schil, zaad en sap. Alle bestanddelen blijven in hun natuurlijke verhouding, waardoor er synergie is. De cranberry heeft vele waardevolle voedingsstoffen, waaronder anthocyanidinen en proanthocyanidinen. Proanthocyanidinen van het type A zijn kenmerkend voor cranberries. Deze stoffen (PAC’s) zijn een van de belangrijke inhoudsstoffen en komen nauwelijks voor in andere voedingsmiddelen. Daarom worden deze PAC’s gebruikt om Cranaxil Pro te standaardiseren en een constante kwaliteit te waarborgen.Door een speciale verwerking wordt een hoge concentratie bereikt van 36:1. Voor één capsule van 500 mg wordt 18 gram verse cranberries gebruikt. De actieve bestanddelen van cranberries gaan bij bewaren relatief snel achteruit. In Cranaxil Pro is het cranberryconcentraat op een bijzondere wijze verwerkt, zodat de actieve bestanddelen beschermd zijn tegen achteruitgang tijdens de opslag en bij inname tevens beschermd zijn. Het gebruik van de cranberry (Vaccinium macrocarpon) is al bekend bij de Noord-Amerikaanse indianen. In de VS en in Canada werden in de loop van de negentiende eeuw de cranberries gecultiveerd. Het merendeel van de oogsten komt uit die landen.

Dosering
1-2 keer daags 1 capsule met water innemen.

Ingredienten

Ingrediënten            
500 mg cranberryconcentraat 36:1, gestandaardiseerd op minimaal 2% PAC’s Hoge concentratie anthocyaninen en proanthocyanidinen. 

Hulpstoffen                                  
Cellulose

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Springfield Cranaxil Pro Cranberry Capsules 180CP?