Hoofdpagina>Vitamines>Magnesium>Magnesium poeder

Vitakruid Magnesium Malaat Poeder 120GR

Wordt beter opgenomen dan anorganische magnesiumvormen

20,46
  • Merk:  Vitakruid
  • Inhoud: 120GR
  • EAN: 8717438691046
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving
Algemeen
Vitakruid Magnesium Malaat is een supplement met organisch (natuurlijk) gebonden magnesium, namelijk magnesiummalaat in combinatie met P-5-P (actieve vorm van vitamine B6). Deze vorm van magnesium wordt beter opgenomen dan anorganische ('dode') magnesiumvormen, zoals magnesiumsulfaat. Magnesiummalaat is een verbinding van magnesium en appelzuur. Deze vorm helpt om te ontspannen en levert de spiercellen energie. Appelzuur is een belangrijke stof in de citroenzuurcyclus. In het menselijk lichaam wordt bijna alle energie in de cellen aangemaakt tijdens de citroenzuurcyclus. Magnesiummalaat speelt in vele enzymen een belangrijke rol om in de ATP (adenosinetrifosfaat) synthese energie vrij te maken uit aërobe verbranding. ATP is de belangrijkste energievoorziener van het menselijk lichaam. Deze stof wordt gevormd in de mitochondriën van de cellen en wordt bij inspanning voor de spieren gebruikt. Magnesiummalaat zorgt erbij de ATP synthese voor dat er na inspanning geen melkzuur wordt gevormd.

Dosering
Neem 1 tot 2 gram per dag, oplossen in glaasje water of een andere koude drank (maatschepje is 1 gram). Bij voorkeur na een maaltijd. Tenzij anders geadviseerd. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Waarschuwingen
Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen onder de 1 jaar. Buiten bereik en zicht van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Twijfelt u of u dit product kunt gebruiken in combinatie met uw medicijnen? Overleg bij twijfel altijd met uw huisarts.
Ingredienten

Samenstelling per standaard dagdosering van 1 maatschepje à 1 gram

Magnesium (malaat)

150 mg

40%

-         Als 1000 mg magnesiummalaat

 

 

Vitamine B6 (pyridoxaal-5-fosfaat)

1.2 mg

87%

Ingrediënten
Magnesium Malaat, Pyridoxaal-5-Fosfaat, sinaasappel aroma.

Allergenen informatie
Dit product bevat geen gluten, gist, lactose, suiker, kunstmatige kleurstoffen, of conserveermiddelen. Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Informatie folder
Download de:  Magnesium_Malaat.pdf
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Vitakruid Magnesium Malaat Poeder 120GR?

Meer uit ons assortiment