9476.584 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Metagenics MetaMag Perzik Porties 45ST

Met extra hoge dosering magnesium

Korting 20%
35,99 28,79
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving
Algemeen
Metagenics MetaMag Perzik is een voedingssupplement met extra hoge dosering magnesiumbisglycinaat- en glycerofosfaat. Deze vormen van magnesium worden zeer goed opgenomen en hebben een betere verdraagzaamheid dan andere magnesiumzouten. Daarnaast bevat het actieve B-vitamines, vitamine C en vitamine D.

Magnesium ondersteunt de werking van de spieren en het zenuwstelsel. Vitamine B6 draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid en ondersteunt het energieniveau. Daarnaast is het goed voor de vorming van rode bloedcellen en eiwitstofwisseling en heeft het een positieve invloed op het zenuwstelsel en het immuunsysteem. Vitamine B12 helpt bij het normaal psychisch functioneren, is goed voor het geheugen en zorgt mede voor de normale werking van het immuunsysteem. Vitamine C ondersteunt de werking van het zenuwstelsel en het immuunsysteem en vitamine D draagt bij aan het behoud van sterke botten en tanden.

Dosering
Volwassenen en kinderen vanaf 11 jaar: 1 portie (= 1 maatlepel) per dag, mengen in 150 ml water. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Waarschuwingen

De maximale hoeveelheid vitamine B6 in een supplement ligt voor kinderen lager dan voor volwassenen. De reden hiervoor is dat kinderen een lagere veilige bovengrens voor vitamine B6 hebben dan volwassenen. In de onderstaande tabel staat de maximale hoeveelheid vitamine B6 voor kinderen aangegeven. Wij adviseren u om hier rekening mee te houden.

Hoeveelheid vitamine B6

Advies/waarschuwing

Tot 3 milligram per dag

Niet geschikt voor kinderen onder 1 jaar

3 milligram per dag of meer

Niet geschikt voor kinderen tot en met 3 jaar

5 milligram per dag of meer

Niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar

7 milligram per dag of meer

Niet geschikt voor kinderen tot en met 17 jaar

Naast bovengenoemd advies, wordt geadviseerd dit supplement niet te gebruiken bij kinderen jonger dan 11 jaar. Buiten het bereik van jong kinderen houden. Op kamertemperatuur bewaren.
Ingredienten

Samenstelling per dagdosering van 1 portie

 

 

RI*

Magnesiumelement

300 mg

80%

 Magnesiumbisglycinaat

2500 mg

-

 Magnesiumglycerofosfaat

900 mg

-

Vitamine B6

2 mg

143%

Vitamine B12

25 mcg

1000%

Folaat

100 mcg

50%

Vitamine C

17 mg

21.5%

Vitamine D

25 mcg

500%

Taurine

150 mg

-

* Referentie-inname

Ingrediënten
Magnesiumbisglycinaat, smaakstof: citroenzuur, magnesiumglycerofosfaat, aroma: perzik, taurine, zoetstof: steviolglycosiden, ascorbinezuur (vit. C), pyridoxal-5-fosfaat (vit. B6), calcium-L-methylfolaat (vit. B9/B11), cholecalciferol (vit. D), methylcobalamine (vit. B12). Met zoetstof van natuurlijke oorsprong uit de Stevia plant.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Metagenics MetaMag Perzik Porties 45ST?

Meer uit ons assortiment