Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Vitakruid Huid Bundel 3ST
Vitakruid Huid Bundel 3ST

Vitakruid Huid Bundel 3ST

Korting 20%
Adviesprijs 94,70 75,76

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

×

of

Productbeschrijving

Drie supplementen die goed zijn voor onder andere de collageenvorming en de hydratatie van de huid*

Algemeen
Vitakruid Huid Bundel bestaat uit drie supplementen die goed zijn voor onder andere de collageenvorming en de hydratatie van de huid.*

Collageen Solugel® poeder: belangrijk voor de huid.*

Collageen: één van de belangrijkste eiwitsoorten in het menselijk lichaam. Deze proteïne beslaat maar liefst 30 procent van de totale eiwitmassa en is voornamelijk terug te vinden in het bindweefsel. Zo helpt collageen de elasticiteit en zachtheid van de huid te behouden. Ook helpt het met de hydratatie van de huid. Hierdoor is het een goede keuze bij de eerste tekenen van huidveroudering, want onze lichaamseigen collageenaanmaak neemt vanaf ons 25e levensjaar structureel af.

Daarnaast hebben we vitamine C aan de formule toegevoegd, vanwege de belangrijke samenwerking met collageen.* Vitamine C is namelijk van belang voor de vorming van collageen, niet alleen voor de huid, maar ook voor samenstelling van sterke botten, het behoud van sterke tanden en tandvlees en voor een gunstige werking van de bloedvaten.*

* op basis van goedgekeurde claims

SilSolutions: draagt bij aan de vorming van collageen voor de huid*

In de natuur vind je het spoorelement silicium vooral terug in de aardkorst en daardoor ook in planten. Via deze weg krijgen we een klein deel via onze voeding binnen, maar dit is echter heel beperkt. En dat terwijl silicium een belangrijk element is voor het menselijk lichaam. Het is namelijk onderdeel van het bindweefsel.

SilSolutions helpt bij de bescherming van gezonde lichaamscellen en draagt bij aan de vorming van collageen, dat helpt de huid te verstevigen.* Bovendien bevat ons product uitsluitend organisch silicium. Uit onderzoek blijkt namelijk dat het lichaam deze vorm van silicium veel beter opneemt dan andere vormen.

* op basis van goedgekeurde claims

Borage Olie: hydrateert de huid

Vetzuren staan aan de basis van een goede gezondheid. Borage olie bevat het hoogste percentage GLA (gamma-linoleenzuur) van alle oliehoudende gewassen. GLA is een omega 6-vetzuur, waar we diverse gezondheidsbevorderende effecten aan toeschrijven.** De bekendste is de werking voor de huid. Borage olie hydrateert namelijk de huid. Daarnaast maakt het de huid van binnenuit mooier en laat het er stralender uitzien.

* op basis van voorlopig toegestane claims

Dosering
Elke dag 1 x daags Silsolution 20 ml 's ochtends op een nuchtere maag innemen.1 x daags Collageen Solugel® poeder 1x 's ochtends. 1 x daags Borage Olie 1x tijdens het avondeten. De aanbevolen dosering niet overschrijden.


Ingrediënten

Zie product-links voor de samenstelling en ingrediënten

Waarschuwingen

SilSolutions op kamertemperatuur (15-25°C) en buiten directe invloed van de zon bewaren. Niet in de koelkast of in directe omgeving van elektromagnetische apparaten plaatsen! Buiten bereik en zicht van jonge kinderen houden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist