Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9360.245 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Vitamines>Vitamine d>Vitamine d capsules

Springfield Vitamine K2D3 Capsules 60VCP

Bevat een sterke combinatie, met hoge dosering van vitamine K2 en D3

34,91
  • Op voorraad:  7  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving
Algemeen
Springfield Vitamine K2D3 bevat een sterke combinatie, met hoge dosering van vitamine K2 (menaquinon-7 of MenaQ7) en vitamine D3 (cholecalciferol). Deze natuurlijke vorm van vitamine K2 is goed opneembaar, blijft langer in het lichaam en heeft een sterkere werking dan andere vormen van vitamine K2. Daarbij wordt de combinatie van vitamine D3 en K2 in steeds grotere en hogere doseringen voorgeschreven, omdat de wetenschappelijke onderbouwing alsmaar sterker wordt dat ze elkaar ondersteunen in hun werking. Zo geeft vitamine D een signaal aan de cellen om bepaalde eiwitten aan te maken, waar vitamine K2 deze eiwitten activeert en ervoor zorgt dat het op de juiste plekken in het lichaam terecht komt.

Vitamine D en K dragen bij aan het behoud van sterke botten en vitamine K draagt bij aan een goed verloop van de bloedstolling. Ook draagt vitamine D bij aan het celdelingsproces, is belangrijk voor een normale spierwerking, is goed voor de calciumhuishouding en helpt daarnaast het immuunsysteem en zorgt mede voor een goede weerstand.

Dosering
1 tot 2 maal daags 1 capsule bij voorkeur bij een warme maaltijd innemen. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Waarschuwingen
De opname van vitamine K en vitamine D kan verminderd worden door gelijktijdig gebruik van colestyramine en colesevelam (cholesterolverlagers). (Met een tussenpoos van minimaal 2 uur innemen.) Anti-epileptica (fenobarbital, fenytoïne, primidon) verlagen de bloedspiegel van vitamine K en van vitamine D (met uitzondering van valproïnezuur). Vitamine K2 180 mcg niet gebruiken wanneer u antistollingsmiddelen van het cumarine-type neemt. Niet gebruiken samen met anticoagulantia (acenocoumarol, fenprocoumon of warfarine). Vitamine K2 vermindert de werking van deze medicijnen. Niet geschikt voor kinderen t/m 10 jaar. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Op kamertemperatuur bewaren.

Ingredienten

Samenstelling per dagdosering van 2 capsules

    RI*
Vitamine K2 (menaquinone-7) 180 mcg 240%
Vitamine D3 (cholecalciferol) 25 mcg (1000 IU) 500%
* Referentie-inname

Ingrediënten
Vulstof: microkristallijne cellulose, Stabilisator (capsule: hypromellose), Antiklontermiddel: siliciumdioxide, vitamine K2 (menaquinon-7), vitamine D3 (cholecalciferol).

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Springfield Vitamine K2D3 Capsules 60VCP?

Meer uit ons assortiment