9372.362 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Mondverzorging>Mondblaasjes

SoreFix Aften Plus Gel 7ML

Vermindert pijn en bevordert herstel

Korting 25%
11,95 8,97
  • Merk:  SoreFix
  • Inhoud: 7ML
  • EAN: 8718309701147
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Sorefix Aften Plus Gel helpt bij aften en kleine wondjes in de mond door een transparant beschermend laagje er over te leggen. Na aanbrengen werkt het al binnen 1 minuut. Het vermindert pijn en branderigheid, bevordert herstel en beschermt tijdens eten en drinken. U brengt de Aften Plus Gel gemakkelijk en hygiënisch aan met de applicator. De gel is suiker-, gluten- en lactosevrij.

- Vermindert pijn en branderig gevoel
- Werkt al binnen 1 minuut
- Bevordert het herstel
- Beschermt tijdens eten en drinken

Hoe te gebruiken?
Breng een kleine hoeveelheid SoreFix Aften Plus aan op het wondje met behulp van de applicator en bedek het hele te behandelen gebied. Wacht enkele seconden en raak het product niet zodat de gel een beschermende laag met barrière-effect vormt. Bevordering herstel Breng de gel meerdere malen per dag aan tot het wondje volledig hersteld is. SoreFix Aften Plus kun je opnieuw aanbrengen zonder het vorige beschermlaagje te
verwijderen. Het is niet noodzakelijk om de applicator na gebruik te reinigen. Bescherming tijdens eten en drinken Breng vóór de maaltijd aan om ongemak en irritatie te verlichten dat door voedsel en drank veroorzaakt kan worden.

Duur van de behandeling
Gebruik het product zo vaak als nodig is totdat de symptomen zijn verdwenen. Raadpleeg uw arts wanneer de symptomen na twee weken gebruik van het product nog aanwezig zijn.

Waarschuwingen
Koel, droog en buiten het bereik van kinderen bewaren. Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 6 jaar.
Ingredienten

Ingrediënten

AQUA, ALCOHOL, AMMONIUM GLYCYRRHIZATE, AROMA, HYDROXYPROPYLCELLULOSE, LACTIC ACID, OLEYL ALCOHOL, PENTYLENE GLYCOL, PVP, STEVIA REBAUDIANA LEAF/STEM EXTRACT, VP-VA COPOLYMER, ZANTHOXYLUM BUNGEANUM FRUIT EXTRACT.

Allergenen informatie
Zonder suiker, gluten en lactose.

Gebruiksaanwijzing
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over SoreFix Aften Plus Gel 7ML?

Meer uit ons assortiment