9478.659 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

GUM Afta Clear Spray 15ML

Effectieve pijnverlichting bij aften en diverse mondwondjes

Korting 15%
13,49 11,47
  • Merk:  GUM
  • Inhoud: 15ML
  • EAN: 7630019902229
  • Op voorraad:  47  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
GUM Afta Clear Spray is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van aften en kleine wondjes in de mond zoals wondjes door beugels, irritaties van het gebit en kleine brandblaartjes. Deze spray is lokaal aan te brengen en werkt onmiddellijk en langdurig (gedurende 2 tot 4 uur) en geneest het mondslijmvlies zonder het te irriteren. Bovendien prikt deze spray niet, het brandt niet, het verdooft de mond niet en droogt hem niet uit.

GUM Afta Clear Spray:
- onmiddellijke pijnverlichting bij aften en mondwondjes
- werkt langdurig (2 tot 4 uur)
- effectief vanaf de eerste toepassing
- prikt en brandt niet
- bereikt gemakkelijk lastig te bereiken plaatsen in de mond
- zonder alcohol
- geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 2 jaar

Hoe te gebruiken?
Spray 1 maal per gebruik en tot 3 keer per dag, na het eten, gedurende 1 week tenzij anders voorgeschreven door behandeld arts. Haal de pomp uit het plastic en bevestig het op de fles, verwijder het dopje en richt de opening voor gebruik. Na gebruik, fles afsluiten met de beschermdop. Het wordt aanbevolen om niet te eten of te drinken gedurende minimaal 30 minuten na gebruik.

Waarschuwingen
Niet gebruiken als u een allergie heeft voor één van de ingrediënten. Voor volwassenen en kinderen (10+ kg / 2+ jaar) onder begeleiding van een volwassene. Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing. Buiten bereik van jongen kinderen houden.

Ook verkrijgbaar als gel en als mondspoelmiddel

Ingredienten

Ingrediënten
Aqua, Propanediol, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Propylene Glycol, Sodium Citrate, Polycarbophil, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Taurine, Xylitol, Maltodextrin, Gluconolactone, Opuntia Ficus-Indica Stem Extract, Olea Europae Leaf Extract, Citric Acid, Sodium Benzoate, Sodium Hyaluronate, Sodium Hydroxide, Bisabolol, Sucralose, Aroma, Stevia Rebaudiana Extract, Calcium Gluconate, Zingiber Officinale Root Extract.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over GUM Afta Clear Spray 15ML?

Meer uit ons assortiment