DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

SoreFix

SoreFix biedt een behandeling voor iedere koortslip en aft. Lees hier alles over het voorkomen en behandelen van een koortslip. En lees hoe je een aft kunt behandelen met SoreFix.Lees meer
 • SoreFix Rescue Koortslipcrème 6ML

  SoreFix Rescue Koortslipcrème | 6ML

  (2)
  Voorraad: > 50
  9,95
 • SoreFix Prevent Koortslip Balsem 8ML

  SoreFix Prevent Koortslip Balsem | 8ML

  (7)
  Voorraad: > 50
  9,95
 • SoreFix Aften Plus Gel 7ML

  SoreFix Aften Plus Gel | 7ML

  (3)
  Voorraad: > 50
  11,95
 • SoreFix Koortslip Combi - Voorkomen en Genezen

  SoreFix SoreFix Koortslip Combi - Voorkomen...

  Voorraad: > 50
  19,90
  10% korting
  17,91
 • SoreFix Koortslip Duo Patch 15ST

  SoreFix Koortslip Duo Patch | 15ST

  (1)
  Voorraad: > 50
  9,95

Wat is SoreFix?

SoreFix is een unieke totaaloplossing voor iedere koortslip en aft. SoreFix Rescue koortslip crème behandelt een koortslip in alle fases, vanaf de eerste tinteling tot en met korst door het gepatenteerde zinkcomplex. Met de SoreFix Duo Patch kan je je koortslip behandelen én camoufleren. Om een koortslip te voorkomen gebruik je SoreFix Prevent. SoreFix biedt ook behandeling van aften. Aften behandelt u met SoreFix Aften Plus Gel.

Wanneer gebruikt ik SoreFix?

Voor iedereen die wel eens last heeft van een koortslip en/of aften. De koortslip producten van SoreFix zijn geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. De SoreFix Aften Plus Gel is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Bewezen effectief bij koortslip en aft

SoreFix heeft als geregistreerd medisch hulpmiddel haar effectiviteit bewezen bij de behandeling van de kwalen koortslip en aften. In een klinisch onderzoek is de werking en de medische claim vastgelegd en goedgekeurd. Kortom: SoreFix doet wat het zegt. 

Wat is een koortslip?

Een koortslip is de infectie van de huid rond of op de lippen. Het herpesvirus veroorzaakt de koortslip en wordt verspreid via de bijvoorbeeld de handen, knuffelen en kussen. Maar ook bij gebruik van voorwerpen die iemand met een koortslip heeft aangeraakt: denk maar aan een drinkglas of bestek. Heeft u het virus eenmaal opgelopen, blijft het uw hele leven in uw lichaam. Als het virus actief is, krijgt u een koortslip. Op het moment het virus inactief is, heeft u nergens last van. Het virus kan na verloop van tijd opnieuw actief worden.

Wat zijn de symptomen van een koortslip?

Een koortslip kent verschillende symptomen:

 • Rode plekken met blaasjes op of rondom de lippen;
 • Jeuk, branden of tintelen rondom de blaasjes;
 • Na enkele dagen veranderen de blaasjes in korstjes.


SoreFix behandelt, camoufleert én voorkomt koortslip

SoreFix is een unieke totaaloplossing voor iedere koortslip en aft. Om een koortslip te behandelen is er SoreFix Rescue koortslip crème, die bijbehorende klachten vermindert en de herstelperiode van een koortslip verkort. SoreFix Duo Patch is er om je koortslip te camoufleren én te behandelen, want het is de enige koortslip pleister met wondhelend ingrediënt. Daarnaast helpt SoreFix Prevent om een koortslip te voorkomen. 

Een koortslip voorkomen met SoreFix Prevent

Bent u gevoelig voor koortslippen? Dan wilt u graag een volgende koortslip voorkomen. Met de SoreFix Prevent Koortslip Balsem beschermt u uw lippen. Dit is een op zink gebaseerde balsem die een koortslip kan voorkomen doordat het een fysieke barrière vormt die de lippen beschermt tegen invloeden van buitenaf (koortslip triggers). Daarnaast bevat SoreFix Prevent Koortslip Balsem een UV-filter (SPF30), natuurlijke oliën en vitamine E voor het verbeteren van de conditie van uw lippen. De balsem mag u dagelijks gebruiken om een koortslip uitbraak te voorkomen en de lippen in goede conditie te houden.

Een koortslip behandelen 

SoreFix Rescue koortslip crème is een op zink gebaseerde crème die de duur van een koortslip kan verkorten. Daarnaast is het een transparante vette crème waardoor de koortslip niet extra wordt geaccentueerd. De All Phases Technology in SoreFix Rescue koortslip crème heeft een bewezen effectiviteit in alle 4 de fases van een koortslip. De crème gebruikt u gedurende de gehele koortslipperiode en biedt u dus een totale oplossing vanaf de eerste tinteling totdat de lip volledig hersteld is. 


Daarnaast is SoreFix Duo Patch de eerste en enige transparante patch met wondhelend ingrediënt. Het is een ultradunne, transparante, hypoallergene patch die zich aan de lip hecht. De patch bevat 0,5% hyaluronzuur die de koortslip actief hydrateert. De patch vormt een barrière op de lip en is bovendien make-up bestendig.

Kan ik SoreFix gebruiken voor aften?

Aften komen voor aan de binnenkant van uw wangen, onder de tong, op het gehemelte, het tandvlees of op de lippen. De grijswitte blaasjes zijn vaak pijnlijk en vervelend bij het eten en drinken. 

SoreFix Aften Plus Gel is een gel voor de behandeling van aften en kleine beschadigen van het mondslijmvlies. De gel vormt een barrière die de wond binnen 1 minuut bescherming biedt. Het beschermt u tegen pijn en een branderig gevoel bij het eten en drinken. SoreFix Aften Plus Gel brengt u aan met een gemakkelijke en hygiënische applicator.

Combinatiepakketten

SoreFix Koortslip Combi - Voorkomen en Genezen bestaat uit twee producten: SoreFix Prevent, een lippenbalsem die koortslippen voorkomt en Sorefix Rescue, een crème die een bestaande koortslip tegengaat. U brengt de Prevent balsem dagelijks aan, ook wanneer u op dat moment geen last heeft van een koortslip, om uw lippen te beschermen. De Rescue crème brengt u aan wanneer u wel een koortslip heeft. Zo worden de symptomen verlicht en heeft u minder last van de koortslip. Door voor een combinatiepakket te kiezen, bespaart u geld en bent u op alle situaties voorbereid.

Waar koop ik SoreFix producten?

Wilt u SoreFix online bestellen? Bij DeOnlineDrogist.nl bestelt u gemakkelijk en snel online. Bij vragen over de producten of werkwijze neemt u contact op met de klantenservice. Gediplomeerde drogisten beantwoorden uw vragen graag.

Heeft u de bestelling voor 21.30 geplaatst? Dan ontvangt u deze de volgende dag al in huis. Bestellingen van meer dan twintig euro worden bovendien gratis verzonden.

Wat kosten SoreFix producten?

Bovenaan deze pagina ziet u welke SoreFix producten er te koop zijn bij DeOnlineDrogist.nl. De actuele prijzen staan duidelijk per product vermeld.