Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Lichaamsverzorging>Huidongemakken>Wratten>Wratten

Excilor Steelwratten Behandeling 3ST

Doeltreffend binnen 6 dagen!

Korting 15%
19,99 16,99
  • Merk:  Excilor
  • Inhoud: 3ST
  • EAN: 8711744048198
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Excilor Steelwratten Behandeling is een doeltreffend en pijnloos medisch hulpmiddel voor een effectieve behandeling van steelwratjes. Steelwratten zijn kleine en zachte uitstulpingen van de huid die meestal in de nek, oksels of onder de borsten voorkomen. Ze zijn in principe ongevaarlijk, maar kunnen wel lastig en ontsierend zijn. Indien u er irritatie van ervaart kunt u ze dus misschien beter verwijderen met een veilig en hygiënisch middel als dit product van Excilor.

Deze steelwratten behandeling van Excilor zorgt er voor dat de bloedtoevoer wordt afgebonden, waarna de wrat uitdroogt en er in de pleister afvalt. Binnen 6 dagen kunt u de pleister inclusief wrat verwijderen. Bij de behandeling van Excilor komen geen chemische stoffen bij kijken, waardoor u geniet van een veilig en uitstekend esthetisch resultaat.

Excilor Steelwratten Behandeling is geschikt voor steelwratten:
- met een maximale diameter van 3mm;
- die huidkleurig zijn;
- die niet bloeden.

In de doos vindt u 1 applicator en 3 steelwrat pleisterklemmen. Hoe u de applicator en pleisters gebruikt staan beschreven in de meegeleverde gebruiksaanwijzing. Lees deze aandachtig door voor gebruik!
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Excilor Steelwratten Behandeling 3ST?

Meer uit ons assortiment