Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Donttellmum Donttellmum Combi Waterpokkenbehandeling + Inhalatiepleisters
Donttellmum Donttellmum Combi Waterpokkenbehandeling + Inhalatiepleisters
Donttellmum Donttellmum Combi Waterpokkenbehandeling + Inhalatiepleisters1
Donttellmum Donttellmum Combi Waterpokkenbehandeling + Inhalatiepleisters2

Donttellmum Combi Waterpokkenbehandeling + Inhalatiepleisters

25,90
  • Dit product wordt gratis bezorgd in Nederland!
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!

×

of

Productbeschrijving

Combiset van Donttellmum - Waterpokkenbehandeling en Inhalatiepleisters

Algemeen
Deze Donttellmum combiset bestaat uit een verpakking Waterpokken Behandeling (50ml) en een verpakking Inhalatiepleisters (7stuks).

Waterpokken Behandeling
Donttellmum Waterpokken Behandeling 50ml is een medisch hulpmiddel (geschikt voor kindjes vanaf 6 maanden) op basis van 100% natuurlijke vaseline en speciaal havermout extract, dat verkoeling en verlichting geeft bij waterpokken. Ondanks dat waterpokken vaak weer vanzelf weggaan, kan Donttellmum Waterpokken Behandeling ervoor zorgen dat uw kindje veel minder last heeft van die vervelende jeuk, die waterpokken met zich mee brengt. Uw kindje zal zal minder de drang hebben om te gaan krabben, waardoor het risico op huidinfecties vermindert wordt en zo littekens worden voorkomen.

De Waterpokken Behandeling van Donttellmum is voorzien van een handig 'no-touch' kwast. Hiermee brengt u de speciale natuurlijke formule eenvoudig, snel, gericht maar vooral op een hygiënische manier aan op de huid. De waterpokkenblaasjes zijn besmettelijk, doordat u de formule aanbrengt met een zacht kwastje, hoeft u de huid niet aan te raken met uw handen en voorkomt u het risico van het openmaken van de blaasjes. Voordeel voor uw kindje is dat het kwastje zacht is en u uw andere hand vrij heeft om te troosten en het voordeel voor u is dat uw handen schoon kan houden.

Donttellmum bevat Havermout extract en 100% natuurlijke Vaseline. Havermout zorgt voor een beschermende barrière op de aangedane huid. Het verlicht jeuk en voorkomt de drang naar krabben. De natuurlijke Vaseline legt een laagje over de beschadigde huid, waardoor de huid zich kan voeden en herstellen.

Donttellmum Waterpokken Behandeling:
• Speciale verkoelingstechnologie met Osmose die de jeuk-krab cyclus stopt
• Verlicht jeuk en voorkomt littekens
• Soft brush: hygiënisch & effectief,
• Beschadigt blaasjes niet, voorkomt littekens
• 100% plantaardige vaseline, colloïdaal havermout en transparant zinkoxide
• Dermatologisch getest

Tip: Voor een direct verkoelend effect bewaart u de emulsie in de koelkast

Hoe te gebruiken?
Breng tweemaal daags een dunne laag aan op de aangedane plekken van de huid of wanneer verlichting gewenst is. Reinig en droog de handen voor en na het aanbrengen van de emulsie.

Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing

Inhalatiepleisters
Donttellmum Inhalatiepleisters (7 stuks) zijn inhalatiepleister in de vorm van dieren waaronder olifant, vlinder en vis, die een verzachtende invloed hebben op de luchtwegen en ervoor zorgen dat uw kindje vrijer kan ademen. Wanneer uw kindje verkouden is, kan het moeite hebben met slapen. De inhalatiepleister geven verlichting tot wel 8 uur lang bij een verstopte neus. Hierdoor zal uw kindje weer vrijer kunnen ademen en lekker rustig kunnen slapen. De Inhalatiepleisters van Donttellmum bevatten alleen natuurlijke ingrediënten zoals Menthol, Eucalyptus en Rozemarijn. Dus veilig genoeg om ze 's nachts te gebruiken. Geschikt voor kindjes vanaf 2 jaar.

Donttellmum Inhalatiepleisters (7st)
• Verlicht verstopte neus, bevordert vrij ademen en een goede nachtrust
• Pleisters in leuke diervorm
• Natuurlijke ingrediënten zoals eucalyptus, dennentak en rozemarijn
• Tot 8 uur verlichting
• Vrij van kamfer

Hoe te gebruiken?
Let op ! de Donttellmum Inhalatiepleisters worden niet rechtstreeks op de huid aangebracht maar op de kleding, bij voorkeur dichtbij de borst. Makkelijk te verwijderen en vriendelijk in gebruik.Ingrediënten

Ingrediënten Waterpokkenbehandeling
Aqua, sorbitan olivate, olus oil, zinc oxide, lysolecithin, sclerotium gum, xanthan gum, pullulan, colloidal oatmeal, panthenol, citric acid, glycerin, glyceryl stearate, methylpropanediol, caprylyl glycol, phenylpropanol.

Ingrediënten Inhalatiepleisters
Aqua, Olus Oil, Pentylene Glycol, Betaine, Sweet almond Oil, Glycerin, Coloidal Oatmeal, Caprylic/Capric Triglyceride

Gebruiksaanwijzing

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist