DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

Donttellmum

donttellmum biedt huidverzorgingsproducten voor baby’s en kinderen. Welke producten helpen bij waterpokken, eczeem of luieruitslag? Welk product gebruikt u na een val en wat te doen bij een verkoudheid? Lees alles over de huidverzorgingsproducten van donttellmum. Bestel de losse producten of combinatiepakketten eenvoudig online.Lees meer
 • Donttellmum Waterpokken Behandeling 50ML

  Donttellmum Waterpokken Behandeling | 50ML

  Voorraad: > 50
  18,95
  10% korting
  17,06
 • Donttellmum Waterpokken Behandeling Duo 2x50ML
  Gratis verzending

  Donttellmum Waterpokken Behandeling Duo | 2x50ML

  Voorraad: > 50
  37,90
  15% korting
  32,22
 • Donttellmum Anti-Luis Spray Ultra 120ML

  Donttellmum Anti-Luis Spray Ultra | 120ML

  (2)
  Voorraad: > 50
  18,95
  10% korting
  17,06
 • Donttellmum Eczeem Repair 50ML

  Donttellmum Eczeem Repair | 50ML

  (1)
  Voorraad: > 50
  21,95
  10% korting
  19,76
 • Donttellmum Eczeem Repair Duoverpakking 2x50ML
  Gratis verzending

  Donttellmum Eczeem Repair Duoverpakking | 2x50ML

  (1)
  Voorraad: 35
  43,90
  15% korting
  37,32
 • Donttellmum Inhalatiepleisters 7ST

  Donttellmum Inhalatiepleisters | 7ST

  (1)
  Voorraad: 46
  9,49
  10% korting
  8,54
 • Donttellmum Combi Waterpokkenbehandeling + Inhalatiepleisters
  Gratis verzending

  Donttellmum Donttellmum Combi Waterpokkenbehand...

  Voorraad: 46
  28,44
  15% korting
  24,17

Wat is donttellmum?

donttellmum is het Nederlandse zelfzorgmerk speciaal voor baby’s en kinderen ‘that goes the extra mile’. De producten zijn gemaakt om moeders de juiste keuze te bieden bij de ondersteuning van de verzorging van kinderkwaaltjes. Van eczeem tot waterpokken, alles in één merk.

Het merk is opgericht door een moeder die de juiste oplossingen voor kinderkwaaltjes niet kon vinden in de winkel en deze vervolgens zelf heeft ontwikkeld. De gezondheidsproducten en daarnaast medische hulpmiddelen zijn bewezen effectief. Ze bevatten ingrediënten speciaal voor uw kind en vriendelijk in gebruik. Getest, beoordeeld en gewaardeerd door moeders. Bovendien zijn niet alleen de producten zelf zijn vriendelijk, maar ook de verpakkingen zijn gemaakt duurzame ingrediënten.

donttellmum Eczeem Repair Junior

Eczeem behandelen bij baby’s en kids kan met donttellmum Eczeem Repair Junior. Eczeem is een vervelende kwaal die zorgt voor een rode, branderige en uitgedroogde huid. U ziet bijvoorbeeld schilfers, bultjes of korstjes op de huid van uw kind. Bij kinderen komt eczeem vaak door erfelijke aanleg en de aandoening is niet besmettelijk.

U gebruikt donttellmum Eczeem Repair Junior om de jeuk en droogheid van de huid te verlichten. Het is een klinisch bewezen effectieve crème speciaal ontwikkeld voor baby’s en kinderen van 0 tot 12 jaar oud. U brengt de milde crème tweemaal daags aan op de betroffen huid van uw kindje.

De crème heeft een unieke directe werking op de huid van uw baby of kindje. Het verlicht de jeuk. En het versnelt het herstel van de huidbarrière direct, dankzij de speciale technologie met (alle) 3 de huideigen lipiden (huidvetten).

De voordelen van Eczeem Repair Junior op een rij:

 • Verlicht jeuk bij eczeem voor baby’s en kinderen van 0-12 jaar;
 • Ondersteunt het herstel van de huidbalans direct dankzij de speciale technologie met alle 3 de huideigen lipiden;
 • Klinisch bewezen effectief en dermatologisch getest;
 • Met 100% plantaardige vaseline en colloïdaal havermout;
 • Vrij van hormonen (cortisonen).

donttellmum Waterpokken Behandeling

donttellmum Waterpokken Soft Brush is bewezen effectief bij het behandelen van waterpokken: het verkoelt, stopt de jeuk en voorkomt littekens. Waterpokken worden veroorzaakt door een zeer besmettelijk virus en de ziekte komt vooral voor bij kinderen. U herkent waterpokken bij uw kind aan de rode bultjes op de huid die jeuken, vaak in combinatie met lichte koorts.

U kunt waterpokken behandelen met de donttellmum Waterpokken Behandeling, wat een verkoelende en verzachtende werking heeft en bovendien littekens voorkomt. Het product werkt met een speciale verkoelingstechnologie met Osmose. Het is de enige behandeling met unieke kwast die zorgt voor gericht én hygiënisch behandelen van waterpokken met één hand. Dit voorkomt aanraking en beschadiging van de blaasjes met de handen.

De voordelen van donttellmum Waterpokken Soft Brush op een rij:

 • Speciale verkoelingstechnologie: stopt jeuk-krab cyclus;
 • Beschadigt blaasjes niet, voorkomt littekens;
 • Soft brush: effectief & hygiënisch;
 • Met 100% plantaardige vaseline, colloïdaal havermout en transparante zinkoxide.

donttellmum Vallen & Stoten Gel

Kinderen ontdekken op spelende wijze en daarbij gebeurt het weleens dat een kind valt of zich ergens aan stoot. Om ervoor te zorgen dat de aangedane plek snel herstelt, maakt u gebruik van donttellmum Vallen & Stoten Gel. Dit product biedt eerste hulp bij een blauwe plek of bult! De gel verkoelt, verzorgt en herstelt de huid. Hij is makkelijk & hygiënisch aan te brengen dankzij de speciale tube applicator. De gel trekt snel in, wat ideaal is voor een ongeduldige peuter of kleuter.

Tip: Deze gel biedt ook verlichting bij jeuk en huiduitslag veroorzaakt door de processierups!

donttellmum Billenzalf

Schone billetjes zijn belangrijk, maar net zo belangrijk is dat ze zacht zijn, gezond ogen én aanvoelen. donttellmum Billenzalf is een vegan formulering met 100% plantaardige vaseline én zinkoxide voor het verzorgen van de schrale, ruwe huid bij rode billetjes en luieruitslag. Smeer een dun laagje billenzalf op de huid bij iedere luierwisseling.

donttellmum Inhalatiepleisters

Met een verstopte neus is het lastig in slaap vallen. De inhalatiepleisters van donttellmum in leuke dierenvormen met etherische oliën, bevordert het vrijer ademen. Met een afgifte tot wel 8 uur verlicht de inhalatiepleister de verstopte neus waardoor het slapen wordt bevorderd. En daarmee, een goede nachtrust!

U brengt de inhalatiepleisters aan op de kleding van uw kind, bij voorkeur dicht bij de borst. Let erop dat u de pleisters niet direct op de huid aanbrengt. De inhalatiepleisters zijn veilig te gebruiken en geven tot wel acht uur lang verlichting bij een verstopte neus. Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar oud.

Handige combinatiepakketten van Donttellmum

Waterpokken gaan vaak gepaard met neusklachten, zoals een verstopte neus. Met een handig combinatiepakket kunt u beide klachten tegengaan. De donttellmum Combi Waterpokkenbehandeling + Inhalatiepleisters helpt niet alleen om de jeuk van de waterpokken tegen te gaan, maar zorgt er ook voor dat uw kindje ’s nachts makkelijker kan ademen en beter slaapt.

Ook de donttellmum Combi Eczeem Repair + Billenzalf slaat twee vliegen in één klap: namelijk eczeem en luieruitslag. Baby’s die last hebben van eczeem, krijgen vaak ook pijnlijke plekken op hun billen door de luier. Met een handig combinatiepakket gaat u beide klachten tegen, die vaak horen bij een gevoelige huid.

Bij een combinatiepakket profiteert u van korting op donttellmum.

Waar koop ik donttellmum producten?

Wilt u donttellmum producten online bestellen? U doet dit gemakkelijk en snel online bij DeOnlineDrogist.nl. Voor vragen over de producten of onze werkwijze neemt u contact op met de klantenservice. We staan u bij met deskundig advies en beantwoorden uw vragen graag.

Bestel voor 21.30 uur om uw bestelling de volgende dag al in huis te ontvangen. Heeft u voor meer dan twintig euro aan producten bestelt? Dan profiteert u bovendien van een gratis verzending.

Wat kosten donttellmum producten?

Bovenaan deze pagina vindt u het volledige overzicht met donttellmum producten van DeOnlineDrogist.nl. Per product ziet u de huidige prijs en u ziet tevens welke producten er momenteel in de aanbieding zijn.