Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Donttellmum Eczeem Repair Duoverpakking 2x50ML
Donttellmum Eczeem Repair Duoverpakking 2x50ML
Donttellmum Eczeem Repair Duoverpakking 2x50ML1
Donttellmum Eczeem Repair Duoverpakking 2x50ML2
Donttellmum Eczeem Repair Duoverpakking 2x50ML3

Donttellmum Eczeem Repair Duoverpakking 2x50ML

Korting 10%
Adviesprijs 39,90 35,91
  • Dit product wordt gratis bezorgd in Nederland!
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!

×

of

Productbeschrijving

Verlicht jeuk, herstelt en beschermt de droge, beschadigde huid

Algemeen
Donttellmum Eczeem Repair 50ml is een medisch hulpmiddel wat gebruikt kan worden bij eczeem, op basis van 100% plantaardige vaseline, die de rode, branderige en/of uitgedroogde huid van uw kleine op zachte wijze behandelt. Eczeem Repair is verrijkt met havermout extract welke een beschermende laag legt op de huid tegen blootstelling van externe irriterende factoren. De 100% plantaardige vaseline legt een natuurlijk laagje over de huid waardoor deze een langdurige hydratatie krijgt.

De Eczeem Repair wordt geproduceerd met de Multi-lamellaire technolgie. De door Donttelmum ontwikkelde formule bestaat uit drie speciale huideigen lipiden die in een multi-lamellaire technologie zo dicht mogelijk in de buurt komt van de natuurlijke structuur van de opperhuid (de buitenste laag van de huid). Deze unieke samenstelling van huidlipiden, verlicht bij jeuk, roodheid en droogheid en zorgt ervoor dat de huid sneller herstelt en repareert de eigen huidbarrièrefunctie. De crème is dermatologisch getest, klinisch bewezen * en vrij van cortisonen.

Donttellmum Eczeem Repair (50ml):
• Klinisch bewezen effectief
• Bevat alle 3 huideigen lipiden voor direct herstel van de huidbarrière
• 100% plantaardige vaseline & colloïdaal havermout
• Dermatologisch getest
• Cortisonen- vrij
• Zachte geur, allergeen vrij

*Resultaat uit klinisch onderzoek donttellmum Eczeem Repair 2019

Dosering en gebruik
Reinig en droog de handen voor en na het aanbrengen van de milde crème.

- Behandeling
Breng tweemaal daags aan op het aangedane deel van de huid en na een douche of een bad.
- Preventie
Breng tweemaal daags aan op delen van de huid die vatbaar zijn voor eczeem om een uitbraak te voorkomen.

Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing
Ingrediënten

Ingrediënten
Aqua, olus oil, pentylene glycol, betaine, sweet almond oil, glycerin, colloidal oatmeal, caprylic/capric triglyceride, glyceryl stearate, yellow beeswax, shea butter, hydrogenated lecithin, panthenol, C12-16 alcohol, palmitic acid, squalene, parfum, carbomer, xanthan gum, sodium lauroyl lactylate,  tromethamine, phenoxyethanol, ceramide 3, ceramide 3b, phytosphingosine, ceramide 6-II, cholesterol, ethylhexylglycerin, sodium hydroxide, ceramide 1

Gebruiksaanwijzing Film Waarschuwingen

Uitsluitend geschikt voor lokaal, uitwendig gebruik op de huid. Niet gebruiken in of nabij de ogen, mond of genitale zone. Niet gebruiken op open wonden. Geschikt voor kinderen en baby’s vanaf 8 weken met een lichaamsgewicht van minimaal 4 kg. Het wordt aanbevolen om het gebruik na 25 dagen aaneengesloten gebruik, gedurende 3-5 dagen het gebruik te onderbreken. Bij matige tot ernstige klachten wordt geadviseerd een (huis)arts in te schakelen. Niet gebruiken in geval van overgevoeligheid voor één van de ingrediënten. Raadpleeg een arts bij het behandelen van grote oppervlakken of bij langdurig gebruik. Bij zwangerschap alleen gebruiken onder toezicht van een arts. Kinderen niet blootstellen aan huid waar het product op is aangebracht tijdens het geven van borstvoeding. Niet gebruiken in geval van ziekenhuisopname en/of gespecialiseerde medische behandeling.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist