Bestel nu
0
€ 0,00
Donttellmum Waterpokken Behandeling 50ML
Donttellmum Waterpokken Behandeling 50ML
Donttellmum Waterpokken Behandeling 50ML1
Donttellmum Waterpokken Behandeling 50ML2

Donttellmum Waterpokken Behandeling 50ML

Korting 10%
16,95 15,26
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad:  29  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!

×

Productbeschrijving

Verkoelt en helpt jeuk verlichten, snel en hygiënisch

Algemeen
Donttellmum Waterpokken Behandeling 50ml is een medisch hulpmiddel (geschikt voor kindjes vanaf 6 maanden) op basis van 100% natuurlijke vaseline en speciaal havermout extract, dat verkoeling en verlichting geeft bij waterpokken. Ondanks dat waterpokken vaak weer vanzelf weggaan, kan Donttellmum Waterpokken Behandeling ervoor zorgen dat uw kindje veel minder last heeft van die vervelende jeuk, die waterpokken met zich mee brengt. Uw kindje zal zal minder de drang hebben om te gaan krabben, waardoor het risico op huidinfecties vermindert wordt en zo littekens worden voorkomen.

De Waterpokken Behandeling van Donttellmum is voorzien van een handig 'no-touch' kwast. Hiermee brengt u de speciale natuurlijke formule eenvoudig, snel, gericht maar vooral op een hygiënische manier aan op de huid. De waterpokkenblaasjes zijn besmettelijk, doordat u de formule aanbrengt met een zacht kwastje, hoeft u de huid niet aan te raken met uw handen en voorkomt u het risico van het openmaken van de blaasjes. Voordeel voor uw kindje is dat het kwastje zacht is en u uw andere hand vrij heeft om te troosten en het voordeel voor u is dat uw handen schoon kan houden.

Donttellmum bevat Havermout extract en 100% natuurlijke Vaseline. Havermout zorgt voor een beschermende barrière op de aangedane huid. Het verlicht jeuk en voorkomt de drang naar krabben. De natuurlijke Vaseline legt een laagje over de beschadigde huid, waardoor de huid zich kan voeden en herstellen.

Donttellmum Waterpokken Behandeling:
- verkoelt en helpt vervelende jeuk verlichten
- versnelt huidherstel en voorkomt littekenvorming
- voorzien van handige 'no-touch' kwast
- voorkomt beschadiging van de blaasjes
- geen 'vieze' handen tijdens het aanbrengen

Tip: Voor een direct verkoelend effect bewaart u de emulsie in de koelkast

Hoe te gebruiken?
Breng tweemaal daags een dunne laag aan op de aangedane plekken van de huid of wanneer verlichting gewenst is. Reinig en droog de handen voor en na het aanbrengen van de emulsie.

Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing

Waarschuwingen
Niet geschikt voor baby's onder de 6 maanden. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Op kamertemperatuur bewaren of in de koelkast voor een direct verkoelend effect.
Ingrediënten

Ingrediënten
Aqua, sorbitan olivate, olus oil, zinc oxide, lysolecithin, sclerotium gum, xanthan gum, pullulan, colloidal oatmeal, panthenol, citric acid, glycerin, glyceryl stearate, methylpropanediol, caprylyl glycol, phenylpropanol. 

Gebruiksaanwijzing

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist