Bestel nu
0
€ 0,00
Coldrex Neusspray Xylosel 1mg/ml - xylometazoline neusspray bij neusverkoudheid 10ML
Coldrex Neusspray Xylosel 1mg/ml - xylometazoline neusspray bij neusverkoudheid 10ML
Coldrex Neusspray Xylosel 1mg/ml - xylometazoline neusspray bij neusverkoudheid 10ML1
Coldrex Neusspray Xylosel 1mg/ml - xylometazoline neusspray bij neusverkoudheid 10ML2
Coldrex Neusspray Xylosel 1mg/ml - xylometazoline neusspray bij neusverkoudheid 10ML3
Coldrex Neusspray Xylosel 1mg/ml - xylometazoline neusspray bij neusverkoudheid 10ML4

Coldrex Neusspray Xylosel 1mg/ml - xylometazoline neusspray bij neusverkoudheid 10ML

7,99
  • Merk: Coldrex
  • Inhoud: 10ML
  • EAN: 8710537044225
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • U kunt maximaal 5 stuks per persoon bestellen

×

Productbeschrijving

Een effectieve Xylometazoline neusspray die snel en langdurig je verstopte neus opent. Coldrex Xylosel Neusspray werkt binnen enkele minuten tot 8 uur bij neusverkoudheid. Met de zachtheid van zeewater en zonder conserveermiddelen.

Algemeen
Coldrex Xylosel Neusspray 1mg/ml is een geneesmiddel voor volwassenen en kinderen vanaf 10 jaar voor een kortdurende behandeling van neusverstopping. De werkzame stof in dit medicijn is xylometazoline. Het maakt de bloedvaten in de neusslijmvliezen nauwer. Hierdoor wordt de zwelling door verschillende oorzaken minder en kan uw kind makkelijker door zijn/haar neus ademen.

Dosering
Voor het eerste gebruik is het nodig een paar keer (4 keer) in de lucht te spuiten voor een gelijkmatige dosis. Het flesje moet rechtop worden gehouden. Als het medicijn een aantal dagen niet gebruikt is, moet u één keer als test in de lucht te spuiten voor een gelijkmatige dosis. Dit medicijn is bedoeld voor de behandeling van neusverstopping bij kinderen van 10 jaar en ouder en bij volwassenen.

De gebruikelijke dosering is 1-2 verstuivingen (1-2 keer spuiten) in elk neusgat om de 10-12 uur (niet vaker dan drie keer per dag). De behandeling duurt maximaal 7 dagen. Dit medicijn wordt niet geadviseerd voor kinderen jonger dan 10 jaar. Patiënten jonger dan 10 jaar moeten Coldrex Xylosel Neusspray 0,5 mg/ml gebruiken.

Lees voor gebruik de bijsluiter.

Waarschuwingen

Raadpleeg tevens uw arts indien u last heeft van een hoge bloeddruk, bij hart- en vaatziekten, bij een overactieve schildklier of als u lijdt aan diabetes. Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 10 jaar, bij overgevoeligheid voor 1 van de bestanddelen of na een recente neusoperatie.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist