9368.865 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Gezondheidsproducten>Neus (en vrijer ademen)>Vrijer ademen bij pollen>Supplementen bij pollen

Dos Medical Rhinoblock Neuszalf 15GR

Beschermt het neusslijmvlies tegen pollen en huisstofmijt

12,95
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Dos Medical Rhinoblock Neuszalf beschermt het neusslijmvlies tegen pollen en huisstofmijt.Bij het inademen nestelen zich pollen (=stuifmeel) van grassen en bomen, maar ook uitwerpselen van huisstofmijt op ons neusslijmvlies. Bij iemand die allergisch is ('hooikoorts' of huisstofmijt-allergie) leidt dit tot ontstekingsreacties in het neusslijmvlies en ontstaan de typisch luchtwegallergieklachten zoals jeukende neus, niezen, verstopte neus, loopneus, permanent gevoel van verkoudheid etc. Vaak leiden deze symptomen weer tot hoofdpijn, slechter slapen en daardoor tot concentratieverlies en vermoeidheid.

RhinoBlock® is geen medicijn, maar een natuurlijke zalf met hoogwaardige witte vaseline en medicinale honing.

Hoe te gebruiken?
U kunt RhinoBlock naar behoefte 2 - 4 x per dag aanbrengen in beide neusgaten. Vaker mag ook. U kunt dat bijvoorbeeld doen met behulp van een wattenstaafje. Daarna verdeelt u de neuszalf in uw neus door de buitenkant van uw neusvleugels licht te masseren. Wilt u uw neusslijmvlies beschermen tegen gras- en/of boompollen, dan is het aan te raden RhinoBlock te gebruiken voordat u voor langere tijd naar buiten gaat (sporten, wandelen, fietsen, in de tuin etc.) Wilt u uw neusslijmvlies beschermen tegen huisstofmijt, dan is het aan te raden de neuszalf in ieder geval voor het slapen gaan te gebruiken.

Waarschuwingen

RhinoBlock bevat vaseline en zuivere honing. Van beide stoffen is bekend dat deze slechts zeer zelden een allergische reactie oproepen. Vaseline bevat alleen verachtende en beschermende bestandsdelen en zal daarom nauwelijks aanleiding geven tot neveneffecten. De honing in RhinoBlock kan na het aanbrengen een licht prikkelend gevoel geven. Dit gevoel verdwijnt na enkele minuten. Verder zijn er geen neveneffecten bekend.

Ingredienten

Ingrediënten

Petrolatum, Mel

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Dos Medical Rhinoblock Neuszalf 15GR?

Meer uit ons assortiment