9373.222 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Gezondheidsproducten>Neus (en vrijer ademen)>Neusspray zoutoplossing

Capsinol Neusspray Original 20ML

Natuurlijke neusspray op basis van peperextract

9,95
  • Merk:  Capsinol
  • Inhoud: 20ML
  • EAN: 8717953250612
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Capsinol Neusspray Original 20ml is te gebruiken bij een verstopte neus, branderige ogen, pollen in de lucht en moeilijk ademhalen door de neus. Veel neussprays mogen na een aantal weken niet meer gebruikt worden omdat de actieve stof dan schadelijk is voor het neusslijmvlies. Capsinol Neuspray Original is echter niet schadelijk! Capsinol Neuspray Original is een 100% natuurlijke neusspray en kan langdurig gebruikt worden zonder negatieve effecten. Capsinol is een natuurlijke neusspray op basis van Capsaïcine. Deze actieve stof vindt men terug in Spaanse pepers. Door onderzoek is aangetoond dat dit hiermee het overactieve zenuwstelsel geremd wordt.

Onderzoekers hebben aangetoond dat capsaïcine een blijvend positief effect heeft op chronische neusklachten zonder een direct aanwijsbare oorzaak. Capsinol neusspray geeft verlichting bij verstopte holtes en druk in het voorhoofd. De peper remt het overactieve zenuwstelsel, waardoor de zwelling van de neusslijmvliezen en de toegenomen slijmproductie weer afneemt. Dat zorgt ervoor dat u weer vrij kunt ademhalingen door de neus. De neusspray is niet schadelijk voor de gezondheid. Wanneer u gevoelig bent voor bestanddelen van een van de Capsinol formules, dan is het niet aan te raden deze formule te gebruiken. Daarnaast kan direct na gebruik een branderig gevoel ervaren worden. Dit gevoel is niet schadelijk en wordt minder naarmate de neusspray regelmatig gebruikt wordt.


Dosering
Goed schudden voor gebruik. Spray drie keer per dag 1-3 maal in elk neusgat. Inhaleer rustig na elke spray. Meestal merkt u binnen 2-12 minuten verlichting.

Waarschuwingen
Niet gebruiken als u gevoelig of allergisch bent voor een van de ingrediënten. Deel de neusspray niet met anderen. Direct na gebruik kan een licht brandend gevoel worden ervaren, dit is niet schadelijk en het gevoel wordt minder wanneer u de neusspray regelmatig gebruikt. Niet op de ogen richten. Buiten bereik van jonge kinderen houden. De Originele en Milde Formule niet gebruiken onder de 12 jaar. De Kids Formule niet gebruiken onder de 6 jaar. Vraag uw arts over het gebruik tijdens de zwangerschap.

Ingredienten

Capsaïcine (peperextract), Eucalyptus, Rozemarijn extract, water en kaliumsorbaat.


Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Capsinol Neusspray Original 20ML?

Meer uit ons assortiment