DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023
Nisita Neuszalf 10GR
Nisita Neuszalf 10GR
Nisita Neuszalf 10GRverpakking met tube

Nisita Neuszalf 10GR

12% korting
7,398,39
 • Merk: Nisita
 • Inhoud: 10GR
 • EAN: 4104480570636
 • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
 • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
 • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!

Toevoegen aan verlanglijstje

×

of

Productbeschrijving

Helpt om vrijer te ademen

Algemeen
Engelhard Nisita Neuszalf wordt gebruikt om vrijer te kunnen ademen.
Tevens te gebruiken ter reiniging en bevochtiging van het neusslijmvlies, bijvoorbeeld bij een droge kamerlucht.
Engelhard Nisita Neuszalf is ook werkzaam ter voorkoming van het ontstaan van korsten. Nisita Neuszalf is geschikt voor volwassenen, kinderen en zuigelingen.

Dosering
Meerdere malen per dag een hoeveelheid zalf, zo groot als een luciferkop, in beide neusgaten aanbrengen. De punt van de tube voorzichtig in het neusgat inbrengen, een beetje zalf uit de tube knijpen, de tube uit de neus halen en door middel van massage van de neusvleugel de zalf verdelen. De zalf kan ook d.m.v een wattenstaafje worden verdeeld. Het aanbrengen van de zalf meerdere malen per dag herhalen, in het bijzonder voor het slapengaan.

Lees voor het gebruik de gebruiksaanwijzing.

Andere varianten

Nisita Neuszalf 20GR

Ingrediënten

100 g zalf bevat 2,8 g natriumchloride en 7,2 g natriumwaterstofcarbonaat. Overige ingrediënten: wolvetalcoholen, citroenolie, witte vaseline, middellange keten triglyceriden, dikvloeibare paraffine, cetostearylalcohol.

Ingredienten
Wolvetalcoholen, citroenolie, witte vaseline, middellange keten triglyceriden, dikvloeibare paraffine, cetostearylalcohol.


Gebruiksaanwijzing Waarschuwingen

Bewaren in het doosje bij kamertemperatuur (15-25°C) Nisita® neuszalf mag alleen tot de uiterste houdbaarheidsdatum worden gebruikt, die op de verpakking en op de sluitnaad van de tube is aangegeven

Nisita® neuszalf mag niet worden gebruikt bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen. Bij gebruik volgens de voorschriften zijn er geen bijzondere voorzorgsmaatregelen nodig. Na een neusoperatie of -ongeval is het raadzaam om voor het gebruik van Nisita® neuszalf eerst advies van de arts te vragen. In zeldzame gevallen kan Nisita® neuszalf ten gevolge van haar zacht prikkelende werking een licht branderig gevoel van het neusslijmvlies veroorzaken. De in de zalf aanwezige wolvetalcoholen en citroenolie kunnen in zeer zeldzame gevallen tot overgevoeligheidsreacties leiden. Let op! Ook bij dagelijks gebruik de tube Nisita® altijd in het doosje bewaren om beschadiging aan de tube te voorkomen. Nisita® neuszalf bevat als basis een mengsel van vloeibare en vaste vetten, dat kan veranderen wanneer het preparaat niet volgens de voorschriften (15 – 25 °C) wordt bewaard. Bij temperaturen boven 25 °C kan ontmenging van de zalf optreden, waardoor bij gebruik van het preparaat eerst een beetje olie uit de tube komt, terwijl het bij koele bewaring iets moeilijker kan zijn om zalf uit de tube te knijpen. Om de zalf optimaal te benutten, is het aan te bevelen de zalfstreng altijd van achter naar voren uit de tube te drukken om een eventuele beschadiging van de tube te voorkomen, die bijv. door herhaaldelijk knikken kan ontstaan. Bij het vullen van de tube kunnen kleine hoeveelheden lucht worden ingesloten. Dit heeft geen invloed op de werkzaamheid van het preparaat noch op de hoeveelheid zalf in de tube.

Vragen & Antwoorden
Hoe lang mag ik Nisita gebruiken?

Nisita Neuszalf kan naar behoefte ook gedurende langere tijd toegepast worden. Als na 14 dagen geen verbetering is opgetreden, raadpleeg dan uw arts of apotheker.

Mag dit product tijdens de zwangerschap of borstvoedingsperiode gebruikt worden?

Er zijn geen aanwijzingen dat dit product niet tijdens de zwangerschap of borstvoeding gebruikt zou mogen worden. Bij twijfel, raadpleeg uw arts.

Is dit product ook geschikt voor kinderen?

Dit product is geschikt voor zowel volwassenen, als kinderen.

Waarvoor wordt Nisita neuszalf gebruikt?

Nisita neuszalf wordt gebruikt bij droog neusslijmvlies. Als ondersteunende behandeling bij een verstopte neus, bijvoorbeeld bij verkoudheid. Voor de reiniging en bevochtiging van het neusslijmvlies, bijvoorbeeld bij een droge lucht. En voor het oplossen van korsten.

Meer uit ons assortiment:

 • A.Vogel Cinuforce Droog Neusspray 15ML

  A.Vogel Cinuforce Droog Neusspray | 15ML

  Product is onderdeel van ons groene assortiment.
  -15%
  7,64
  8,99
 • Nisita Neusspray 20ML

  Nisita Neusspray | 20ML

  8,95
 • Dos Medical Nasumel Neuszalf 15GR

  Dos Medical Nasumel Neuszalf | 15GR

  18,95
 • A.Vogel Echinaforce Kauwtabletten sterk** + Vitamine C Tabletten 60ST

  A.Vogel Echinaforce Kauwtabletten s... | 60ST

  Product is onderdeel van ons groene assortiment.
  -15%
  15,29
  17,99
 • Healthypharm Paracetamol 500mg Tabletten 50TB

  Healthypharm Paracetamol 500mg Tabletten | 50TB

  1,49

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist