9478.969 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Cydonia Phytopharmaceuticals Cydonia Vijf Plantenextracten Vaginaalzetpillen 10TB

Helpt bij een droge vagina

Groene keuzeProduct is onderdeel van ons groene assortimentCydonia Phytopharmaceuticals Cydonia Vijf Plantenextracten Vaginaalzetpillen 10TB

×

of

Korting 25%
19,99 14,99
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • Op zondag voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving

Dit product vandaag nog in huis? Dat kan op werkdagen als u voor 11.00 bestelt. Kies voor de optie 'Vandaag nog in huis' bij het afrekenen.

Algemeen
Cydonia Vijf Plantenextracten Vaginaalzetpillen zijn bedoeld voor de ondersteuning van de verzorging van de vagina. Het helpt tevens bij een droge vagina die samenhangt met bijvoorbeeld de menopauze.

Hoe te gebruiken?
Verwijder de twee plastic strips van de vaginaaltablet en plaats de vaginaaltablet diep in de vagina. Was uw handen voor en na inbrengen van de tablet. Voor de verzorging van de vagina gedurende 10 dagen een vaginaaltablet inbrengen in de avond. In overleg met een arts kan de gebruiksperiode worden verlengd.

Bij een droge vagina gedurende 10 dagen een vaginaaltablet inbrengen in de avond. Bij twijfel over het gebruik: raadpleeg de arts.

Waarschuwing
U mag Vijf Plantenextracten vaginaaltabletten niet gebruiken als u overgevoelig of allergisch bent voor een van de bestanddelen. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing goed door.

Dit product is onderdeel van ons groene assortiment. Meer weten?Bekijk deze pagina.
Gebruiksaanwijzing Informatie folder
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Cydonia Phytopharmaceuticals Cydonia Vijf Plantenextracten Vaginaalzetpillen 10TB?

Meer uit ons assortiment