Bestel nu
0
€ 0,00
Groene keuze Product is onderdeel van ons groene assortiment. Cydonia Phytopharmaceuticals Ravensara Vaginaaltabletten 10TB
Cydonia Phytopharmaceuticals Ravensara Vaginaaltabletten 10TB

Cydonia Phytopharmaceuticals Ravensara Vaginaaltabletten 10TB

Korting 15%
19,99 16,99
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar

×

Productbeschrijving

Voor ondersteuning bij de verzorging van de vagina

Dit product vandaag nog in huis? Dat kan op werkdagen als u voor 11.00 bestelt. Kies voor de optie 'Vandaag nog in huis' bij het afrekenen.

Algemeen
Cydonia Phytopharmaceuticals Ravensara is een 100% natuurlijk product op basis van Ravensara olie en is specifiek ontwikkeld voor bij intieme ongemakken. Samen met andere etherische oliën, waaronder Tea Tree, en planten biedt de plantaardige samenstelling van de vaginale zetpillen ondersteuning bij de verzorging van de vagina en bij de lokale immuniteit van de vagina. Gebruik voor de periodieke verzorging van de vagina of bij intieme ongemakken.

Hoe te gebruiken?
Verwijder de twee plastic strips van de vaginaaltablet en plaats de tablet diep in de vagina. Was uw handen voor en na inbrengen van de tablet. Doe dit 30 aaneengesloten dagen, eenmaal per dag. De vaginaaltablet wordt na plaatsing in de vagina zacht. Aangeraden wordt om een inlegkruisje of maandverband te dragen tijdens gebruik.

Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing goed door.


Dit product is onderdeel van ons groene assortiment.
Ingrediënten

Samenstelling

Actieve bestanddelen:
– Ravensara (Ravensara aromatica SONN) 3%
– Australische Tea tree olie (Melaleuca alternifolia)
– Paddenkruid (Hyssopus officinalis var. Decumbens)
– Citroenmelisse (Melissa officinalis)
– Tamanu olie (Calophyllum inophyllum)

Overige bestanddelen: Bijenwas (Cera)

Gebruiksaanwijzing Informatie folder Waarschuwingen

Waarschuwing
U mag Ravensara olie vaginaaltabletten niet gebruiken als u overgevoelig of allergisch bent voor een van de bestanddelen. Ravensara olie vaginaaltabletten kunnen reacties oproepen in de vorm van jeuk en/of lichte pijn. Dit treedt op bij minder dan 5% van de gebruikers. Indien de genoemde klachten optreden en langer duren dan 5 dagen en niet afnemen, dient er gestopt te worden met de toepassing van Ravensara olie vaginaaltabletten. Tevens wordt aangeraden contact op te nemen met de huisarts of apotheker. Buiten het bereik van kinderen houden. Product mag niet worden ingeslikt! Bewaren op een koele en droge plek tot 25 graden. Plaats Ravensara olie vaginaaltabletten voor het openen in de koelkast, indien deze zacht geworden zijn.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist