Bestel nu
0
€ 0,00
Clearblue Ovulatietest Digital Met Dubbele Hormoonindicator 10ST
Clearblue Ovulatietest Digital Met Dubbele Hormoonindicator 10ST

×

of

Clearblue Ovulatietest Digital Met Dubbele Hormoonindicator 10ST

Korting 15%
39,99 33,99
  • Merk: Clearblue
  • Inhoud: 10ST
  • EAN: 4015600774905
  • Dit product wordt gratis bezorgd in Nederland!
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Stelt de 4 vruchtbare dagen vast

Zwanger of net bevallen? Schrijf u in voor het gratis webinar op donderdag 23 september om 19:00 uur en leer alles over de huid(problemen) van u en uw kindje. Klik hier voor meer informatie. 

Algemeen
Clearblue Ovulatietest Digital met dubbele hormoonindicator laat zien wat de 4 vruchtbare dagen tijdens uw cyclus zijn. Deze test is 2 maal zo gevoelig als een gewone ovulatietest. Deze detecteert niet alleen de toename van LH, maar neemt ook het niveau van een ander vruchtbaarheidshormoon waar, oestrogeen, welke toeneemt gedurende de dagen voor de LH piek. Omdat sperma tot 5 dagenkan overleven in het vrouwenlichaam, kunt u zwanger worden door gemeenschap te hebben op de dagen voorafgaand aan je ovulatie. Door deze 2 hormonen te meten, is deze test in staat om gewoonlijk 4 vruchtbare vast te stellen, voorafgaand aan- en inclusief de dag van ovulatie, twee keer zoveel als elke andere ovulatietest.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist