Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Testjezelf.nu Ovulatietesten 7ST
Testjezelf.nu Ovulatietesten 7ST

Testjezelf.nu Ovulatietesten 7ST

11,95
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!

×

of

Productbeschrijving

Meet en weet je vruchtbare dagen

Algemeen:
Ovulatietesten tonen een bepaald hormoon aan dat in sterke mate in je lichaam aanwezig is vlak voor je eisprong. Dit hormoon (LH = Luteïniserend Hormoon) zorgt ervoor dat je baarmoeder wordt voorbereid op de komst van een mogelijk bevruchte eicel. Meet de Ovulatietest een stijging van dit LH dan vindt je eisprong binnen 24 tot 48 uur plaats. Doordat je deze eisprong nauwkeurig kunt vaststellen verhoog je de kans op het zwanger worden aanzienlijk. De Testjezelf.nu Ovulatietest kent een gevoeligheid van 100% zoals is aangetoond in klinisch gecontroleerde laboratorium onderzoeken.

Hoe te gebruiken:
Door een paar dagen (liefst op een vast tijdstip) een beetje urine te verzamelen en de test uit te voeren, weet je of je eisprong nadert. Wanneer je het beste kunt beginnen met testen staat zeer duidelijk aan de hand van een voorbeeld en een tabel beschreven in de gebruiksaanwijzing.

De testen worden geleverd inclusief pipet. Dit is erg belangrijk omdat je op deze manier de test altijd juist uitvoert. Je test of meet hierdoor altijd met de juiste hoeveelheid urine. Hierdoor is deze cassette ovulatietest vele malen betrouwbaarder dan de dipstick of strip testen die soms worden aangeboden. Deze dipstick testen zijn minder geschikt om thuis te gebruiken omdat je nooit dezelfde hoeveelheid urine kunt toedienen bij het gebruik van zo'n strip. Het verloop van je LH curve is hiermee dus niet goed te meten.

Met deze cassette ovulatietest heb je binnen 5 minuten de uitslag. Als de teststreep even donker is als je de controlestreep zal je eisprong binnen 24 tot 36 uur plaatsvinden en ben je vruchtbaar.

Gebruiksaanwijzing

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist