Bestel nu
0
€ 0,00
Bonusan SynOmega-3 Emulsie 250ML
Bonusan SynOmega-3 Emulsie 250ML

Bonusan SynOmega-3 Emulsie 250ML

35,89 33,74

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

  • Merk: Bonusan
  • Inhoud: 250ML
  • EAN: 8711827007470

×

Productbeschrijving

Bevat een combinatie van omega-3 vetzuren, choline en vitamine D3

Algemeen
Bonusan SynOmega-3 Emulsie bevat een combinatie van omega-3 vetzuren, choline en vitamine D3. Dit maakt SynOmega-3 een waardevol combinatieproduct voor een brede doelgroep. De omega-3 vetzuren EPA en DHA zijn belangrijke bouwstoffen voor het menselijk lichaam en zijn bij veel processen betrokken. Ook vitamine D speelt een belangrijke rol in veel lichaamsfuncties. Choline, een stof verwant aan B-vitaminen, is een waardevolle toevoeging. De combinatie van deze drie stoffen maakt de SynOmega-3 een breed product. Omega-3 vetzuren zitten in vis, schaal-en schelpdierenen algen. Choline is met name in dierlijke voeding terug te vinden, in de natuurlijke vetten. De effectiefste bronnen zijn eieren, lever en ander orgaanvlees. Vitamine D3 vinden we minder terug in de voeding en moeten we via zonlicht omzetten. Toch blijken we in ons westerse voedingspatroon vaak de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van deze voedingstoffen niet te halen, of door bepaalde redenen verhoogde behoefte te hebben. Dan biedt een supplement een goede oplossing.

Vitamine D helpt bij een normale functie van de hersenen en het zenuwstelsel en draagt bij aan de normale werking van het immuunsysteem. EPA en DHA zijn goed voor het hart*. Ook draagt DHA bij aan de instandhouding van een normale hersenfunctie**. Choline draagt bij aan een normale stofwisseling van vet en homocysteïne. Ook is Choline goed voor de lever en ondersteunt de reinigende werking door de lever.

- Unieke combinatie van EPA, DHA, choline en vitamine D3
- Dankzij emulsievorm optimale opname in het lichaam
- Flexibel en makkelijk te doseren

* Dit gunstige effect wordt verkregen bij eendagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA.
** Dit gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA.

Dosering
Tenzij anders aanbevolen dagelijks 1 eetlepel tijdens of vlak na bij de maaltijd innemen. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Schudden voor gebruik. Na openen gekoeld bewaren.

Waarschuwingen
Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben. Schudden voor gebruik. Na openen gekoeld bewaren. Na openen 42 dagen houdbaar. Buiten het bereik van jonge kinderen houden.

Zie het bijgevoegde etiket voor de voorzorgsmaatregelen en/of gevarenaanduidingen bij dit product.

Ingrediënten

Samenstelling per eetlepel (à 8 ml)

 

 

RI*

Omega-3 vetzuren

600 mg

-

 waarvan DHA

500 mg

-

 waarvan EPA

100 mg

-

Vitamine D3 (400 IE)

10 mcg

200%

Choline

82.5 mg

-

* Referentie inname

Ingrediënten
Vulstof (water), tonijnolie (bevat vis), stabilisator (xylitol, glycerol), cholinebitartraat, verdikkingsmiddel (arabische gom, xanthaangom, guargom), aroma (natuurlijke mangosmaak, vanilline), voedingszuur (citroenzuur), conserveermiddel (sorbinezuur), antioxidanten (rozemarijnextract, ascorbylpalmitaat, d-alfatocoferol, gemengde tocoferolen), kleurstof (wilde peen extract, geelwortel (Curcuma longa extract)), vitamine D (cholecalciferol).

Allergenen informatie
Bevat vis. 

Etiket
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist