Hoofdpagina>Vitamine & supplementen>Supplement - toepassing>Weerstand>Echinacea

Bloem Echinacea Extra Forte Druppels Duopak 200ML

Geschikt voor het hele gezin

23,90 14,95

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:
 • Merk:  Bloem 
 • Inhoud: 200ML
 • EAN: 8713549021192
  Productbeschrijving

  Algemeen 
  Bloem Echinacea Druppels is geschikt voor het hele gezin. Deze druppels kunnen door alle gezinsleden van klein tot groot gebruikt worden. Het hoofdbestanddeel is Echinacea. Dit bekende plantenextract ondersteunt het immuunsysteem en heeft daarnaast een verzachtende invloed op de luchtwegen. Verder bevatten de druppels naast Echinacea tevens de extracten van Cat’s Claw en Plantago.

  Dosering
  Inwendig: Normaal 3 daags 40 druppels innemen met weinig water. Indien nodig mag men ieder uur of half uur een dosering innemen. Dosering kinderen: de leeftijf +3 druppels. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Uitwendig: de tinctuur verdunnen met 6 delen afgekoeld gekookt water. Dit kan men dan met een compres aanbrengen of met een schoon watje op de huid deppen.

  Waarschuwingen
  Tijdens de periode van zwangerschap en het geven van borstvoeding in overleg met een arts. Raadpleeg bij combinatie met medicijnen altijd uw huisarts.Bewaar na het gebruik dit product donker, goed gesloten, op kamertemperatuur en altijd buiten bereik van kinderen. Vermijd bij het bewaren de invloed van direct zonlicht.

   

  Gratis vitamineboek

  Ingredienten
  Samenstelling
  Kruidenextracten:

  Rode zonnehoed-kruid (Echinacea purpurea)81%Cat’s Claw-bast (Uncaria tomentosa)10%Smalbladige zonnehoed-wortel (Echinacea angustifolia)4,5% Smalle weegbree-kruid (Plantago lanceolata)4,5% 

  Ingredienten
  Tincturen van kruiden, gezuiverd water, alcohol 50% vol.

  Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

  Heeft u een vraag over Bloem Echinacea Extra Forte Druppels Duopak 200ML?

  Andere artikelen uit deze categorie:

  Artiken 1-4van 47