Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9371.459 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Supplementen vrouw>Menstruatie supplementen>Regelmatige cyclus

Arkocaps Vrouwenmantel Capsules 45CP

Bevordert een regelmatige menstruatie

Korting 15%
7,97 6,77
  • Merk:  Arkocaps
  • Inhoud: 45CP
  • EAN: 8715345003181
  • Op voorraad:  49  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Arkocaps Vrouwenmantel bevordert een regelmatige menstruatie. Dit komt doordat de cyclus wordt gereguleerd door een overmatige menstruatie te verminderen alsmede een te zwakke menstruatie stimuleert. Naast de bevordering van een regelmatige menstruatie is Vrouwenmantel ook geschikt om na de bevalling preventief in te zetten om een verzakking van de baarmoeder te voorkomen. Dat komt doordat Vrouwenmantel rijk is aan tannine, wat een samentrekkende werking heeft.

Het omhulsel van de Arkocaps Vrouwenmantel capsules is van 100% plantaardige oorsprong. Deze capsules bevatten alle actieve bestanddelen van de wortel, zonder enige toevoegingen van suiker, gist, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen. Glutenvrij.

Dosering

‘s Morgens, ‘s middags en ’s avonds 1 capsule tijdens de maaltijd met voldoende water innemen. Gelieve de aanbevolen dagelijkse dosering niet te overschrijden.

Waarschuwingen
Niet te gebruiken bij bekendheid met overgevoeligheid voor Alchemilla vulgaris. Tijdens de zwangerschap wordt het gebruik van Arkocaps Vrouwenmantel ontraden. Arkocaps Vrouwenmantel dient buiten invloed van direct zonlicht, droog, bij kamertemperatuur en buiten het bereik van jonge kinderen bewaard te worden. De datum na welke de capsules niet meer gebruikt kunnen worden staat vermeld op de flacon en op de verpakking achter “Tenminste houdbaar tot einde”.
Ingredienten

Samenstelling

Elke capsule bevat: 250 mg van het blad van de Alchemilla vulgaris.

Ingrediënten

Vrouwenmantel bladpoeder (Alchemilla vulgaris, 58,8% hetzij 250 mg per capsule), antiklontermiddelen: plantaardig magnesiumstearaat, siliciumdioxide. Capsulewand van plantaardige oorsprong: hydroxypropylmethylcellulose.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Arkocaps Vrouwenmantel Capsules 45CP?

Meer uit ons assortiment