9368.726 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Fytotherapie

Bonusan Vitex Agnus Castus Extract Capsules 90CP

Bevordert een normale, regelmatge, evenwichtige menstruatie

31,80 29,89
  • Merk:  Bonusan
  • Inhoud: 90CP
  • EAN: 8711827017158
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
Bonusan Vitex agnus castus extract capsules zijn vegetarisch. Bonusan Vitex agnus castus extract bevordert een normale, regelmatige en evenwichtige menstruatie en biedt ook ondersteuning bij de eerste overgangsverschijnselen. Het kan de bijbehorende ongemakken verlichten en helpt het lichaam weer in balans te komen. Vooral aan het begin van de menopauze kan Bonusan Vitex agnus castus extract een goede ondersteuning zijn.

Bonusan Vitex agnus castus extract is een ondersteuning menstruatie gerelateerde ongemakken, waaronder wisselende stemmingen en veranderingen die in het lichaam plaatsvinden tijdens de menstruatie die zich ook uiten via de huid.

Hoe werkt het?
Werking
De officiële Latijnse naam voor dit kruid is Vitex agnus castus, maar het wordt vaak ook simpelweg Agnus castus genoemd. Dit kruid is een lid van de Verbena-familie. Vitex agnus castus is een kruid dat in de geschiedenis al door diverse kruidkundigen is beschreven en de peperachtige vruchten worden dan ook al tweeduizend jaar toegepast. Vitex agnus castus behoorde tot de gerespecteerde planten uit de oudheid en is beschreven in de werken van Hippocrates, Dioscorides en Theophrast.

Het verhaal gaat dat middeleeuwse monniken op de gedroogde bessen van monnikspeper (Vitex agnus castus) kauwden om de geslachtsdrift in toom te houden. Dit verhaal is niet bevestigd met wetenschappelijk onderzoek; het is niet aangetoond dat monnikspeperbessen libidoverlagend werken. Wel is gebleken dat monnikspeperbes een harmoniserende invloed heeft op de (vrouwelijke) hormoonhuishouding.

Gebruiksadvies
Dagelijks 1 tot 2 capsules tijdens of vlak na de maaltijd innemen. Het beste moment van inname is 's morgens vroeg, direct na het wakker worden. In sommige gevallen kan de invloed van Vitex agnus castus al binnen enkele weken merkbaar zijn, maar meestal duurt het meer dan een maand tot soms zelfs een half jaar voordat een verandering geconstateerd wordt.

Waarschuwing
Niet gebruiken tijdens de zwangerschap. Ook mensen met een allergie tegen Vitex agnus castus dienen dit product niet te gebruiken. Wanneer Vitex agnus castus wordt ingenomen ter bevordering van een goede vruchtbaarheid, dient het gebruik gestopt te worden na de eerste gemiste menstruatie.
Vitex agnus castus extract kan de werking van de anticonceptiepil en andere op het vrouwelijke hormoon-systeem werkende medicatie beïnvloeden. Ook andere invloeden op geneesmiddelen en gezondheidsproducten zijn mogelijk. Raadpleeg hiervoor een deskundige.

Tip
Vitex agnus castus kan zeer goed gecombineerd worden met supplementen als Vitamine B6 Plus 20 mg en Cimicifuga racemosa extract. Naast dit product wordt een goede basisvoeding aanbevolen, evenals een basissuppletie van Multi Vital Forte, Vitamine C-1000 ascorbatencomplex en Omega-3 drinkolie (of Omega-3 capsules).


Ingredienten

Samenstelling per capsule:
Vitex agnus castus extract (minimaal 0,5% agnusides en 0,4% aucubine)   225 mg

Ingredienten:
Monnikspeper (Vitex agnus castus), capsulewand (cellulose (HPMC)), vulstof (microkristallijne cellulose (cellulosegel)), antiklontermiddel (plantaardig magnesiumstearaat).

Bevat geen:
GGO, gluten, lactose, soja

Etiket Informatie folder Vragen & Antwoorden
Mag je deze capsules openbreken en de inhoud mengen met water voor het innemen?

Het is geen probleem de capsules open te maken en op te lossen in vruchtensap of water.

Moet je op een specifieke dag in je cyclus beginnen met het slikken van de capsules?

In principe kun je ten alle tijde beginnen.

Is dit product geschikt voor gebruik naar reguliere medicijnen?

Dit product kan invloed hebben op medicatie en suppletie. Bij ziekte en / of medicijngebruik dient u dit dus eerst te overleggen met uw arts of specialist alvorens met het gebruik van dit product te starten.


 

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Bonusan Vitex Agnus Castus Extract Capsules 90CP?

Meer uit ons assortiment