Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Arkocaps Rhodiola Capsules 45CP
Arkocaps Rhodiola Capsules 45CP

Arkocaps Rhodiola Capsules 45CP

Korting 15%
Adviesprijs 9,72 8,26
  • Merk: Arkocaps
  • Inhoud: 45CP
  • EAN: 8715345002450
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!

×

of

Productbeschrijving

Bij kortstondige stress

Algemeen
Arkocaps Rhodiola is een voedingssupplement dat helpt bij kortstondige stress. Rhodiola is een energiekruid die lichaam en geest in staat kan stellen om zich aan te kunnen passen aan extreme situaties die stress kunnen veroorzaken. De veerkracht van lichaam en geest wordt hierbij verhoogd. Naast dat Rhodiola de geestelijke uithoudingsvermogen verbetert, verbetert het ook het prestatievermogen van het lichaam.

Het omhulsel van de Arkocaps Rhodiola capsules is van plantaardige oorsprong. Deze capsules bevatten alle actieve natuurlijke bestanddelen van de wortel, zonder enige toevoegingen van suiker, gist, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen en zijn glutenvrij.

Dosering
’s Morgens 2 capsules en ’s middags 1 capsule tijdens de maaltijd met voldoende water innemen. Gelieve de aanbevolen dagelijkse dosering niet te overschrijden.

Waarschuwingen
Niet te gebruiken bij bekendheid met overgevoeligheid voor Rhodiola rosea (L.) Scop. Het wordt afgeraden om Arkocaps Rhodiola tijdens de zwangerschap en gedurende de periode dat borstvoeding wordt gegeven te gebruiken. Arkocaps Rhodiola dient buiten invloed van direct zonlicht, droog, bij kamertemperatuur en buiten het bereik van jonge kinderen bewaard te worden. De datum na welke de capsules niet meer gebruikt kunnen worden staat vermeld op de flacon en op de verpakking achter “Tenminste houdbaar tot einde”.
Ingrediënten

Samenstelling
Elke capsule bevat 192 mg Rhodiola wortelextract en is gestandaardiseerd op 5,8 mg rosavinen en 1,9 mg salidrosiden.

Ingrediënten

Rhodiola wortelextract (Rhodiola rosea (L.) Scop.) - Appelvezels (Malus domestica Borkh.) - Maïszetmeel - Antiklontermiddel: magnesiumstearaat. Capsulewand van plantaardige oorsprong: hydroxypropylmethylcellulose. Plantaardige kleurstof: Chlorofylline kopercomplex.
 

Gebruiksaanwijzing Vragen & Antwoorden
Wanneer is gebruik van dit product geschikt?

Te gebruiken bij:
* burn out, prestatievermindering
* innerlijke onrust, drukke werkzaamheden
* vermindert uithoudingsvermogen
* geestelijke druk en inspanning
* overbelasting van lichaam en geest

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist