Door grote drukte dient u rekening te houden met een vertraging van maximaal 2 werkdagen. Lees meer

Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Arkocaps Mate Capsules 45CP
Arkocaps Mate Capsules 45CP

Arkocaps Mate Capsules 45CP

Korting 15%
Adviesprijs 7,97 6,77
  • Merk: Arkocaps
  • Inhoud: 45CP
  • EAN: 8715345003037
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar

×

of

Productbeschrijving

Bevordert de afbraak van vetten

Algemeen
Arkocaps Mate bevat per capsule 187.5 mg poeder van het blad van de Ilex Paraguariensis (Maté). Maté is een vetvreter en suikervanger in één, waardoor de ontregeling van het niet behoorlijk afbreken van vetten en suikers in het lichaam wordt doorbroken.

Het omhulsel van de Arkocaps Maté capsules is van plantaardige oorsprong. Deze capsules bevatten alle actieve natuurlijke bestanddelen van het blad, zonder enige toevoegingen van gist, suiker, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen en zijn glutenvrij.

Dosering
’s Morgens tijdens het ontbijt 2 capsules met voldoende water innemen. Gelieve de aanbevolen dagelijkse dosering niet te overschrijden.

Waarschuwingen
Niet te gebruiken bij bekendheid met overgevoeligheid voor Ilex paraguariensis A. St. Hill. Arkocaps Maté bevat cafeïne en is derhalve niet geschikt voor kinderen, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven (Cafeïne gehalte circa 35 mg per dag). Arkocaps Maté dient buiten invloed van direct zonlicht, droog, bij kamertemperatuur en buiten het bereik van jonge kinderen bewaard te worden. De datum na welke de capsules niet meer gebruikt kunnen worden staat vermeld op de flacon en op de verpakking achter “Tenminste houdbaar tot einde”.
Ingrediënten

Samenstelling

Elke capsule bevat 187,5 mg Maté bladextract dat overeenkomt met 750-1125 mg Maté blad.

Ingrediënten

Maté bladextract (Ilex paraguariensis A. St. Hill.) - Vulmiddel: cellulose - Antiklontermiddelen: siliciumdioxide en plantaardig magnesiumstearaat. Capsulewand van plantaardige oorsprong: hydroxypropylmethylcellulose. 


Gebruiksaanwijzing Vragen & Antwoorden
Zit er ook caffeine in de capsules?
Er zit per capsule 1% cafeine in. Dit is 2,2mg per tablet. Verder wil ik u vermelden dat alle officiele theeen/mate cafeine (ofwel theeine/coffeine) bevatten tenzij duidelijk staat vermeld dat het van theeine/ cafeine is ontdaan.
Vanaf welke leeftijd is dit product geschikt?

Dit product is bedoeld voor gebruik vanaf 18 jaar en ouder.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist