Hoofdpagina>Vitamine & supplementen>Supplement - toepassing>Weerstand>Complex

Arkocaps Cat's Claw Capsules 45CP

Stimuleert het immuunsysteem

9,45
  • Merk:  Arkocaps 
  • Inhoud: 45CP
  • EAN: 8715345001361
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld: morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Arkocaps Cat's Claw stimuleert het immuunsysteem. Cat`s Claw is afkomstig uit het binnenste deel van de schors van een klimplant uit het Peruaanse Regenwoud. Dit kruid werd al door de Inca`s gebruikt, omdat het een krachtig middel is ter verhoging van weerstand. De schors van de Cat's Claw bevat alkaloïden waardoor de veroudering van cellen wordt tegengegaan.

Het omhulsel van de Arkocaps Cat’s Claw capsules is van plantaardige oorsprong. Deze capsules bevatten alle actieve natuurlijke bestanddelen van de schors, zonder enige toevoegingen van gist, suiker, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen. Glutenvrij.

Dosering
‘s Morgens en ‘s middags 1 capsule tijdens de maaltijd met voldoende water innemen. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Waarschuwingen
Buiten bereik van jonge kinderen houden. Bewaren op een droge en koele plaats op kamertemperatuur, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
Ingredienten

Samenstelling
Elke capsule bevat: 348 mg van de schors van de Uncaria tomentosa en is gestandaardiseerd op 0,8% oxindol alkaloïden (uitgedrukt in ajmalicine).

Ingrediënten

Cat’s Claw schorspoeder (Uncaria tomentosa (Willd) D. C.). Antiklontermiddel: plantaardig magnesiumstearaat. Capsulewand van plantaardige oorsprong: hydroxypropylmethylcellulose.

Vragen & Antwoorden
Wat zijn de ingredienten van Arkocaps Cat's Claw Capsules?

Ingredienten van Arkopharma Cat's Claw:
Cats Claw poeder (Uncaria tomentosa, 77,6%) hetzij 350mg per capsule, plantaardig magnesiumstearaat.
Omhulsel van de capsule: Hypromellose (cellulosederivaat).

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Arkocaps Cat's Claw Capsules 45CP?

Andere artikelen uit deze categorie:

Artiken 1-4van 100