Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9370.042 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Darm supplementen>Prikkelbare darm syndroom

Lucovitaal Prikkelbare Darm Syndroom Capsules 30CP

Bij gasophoping, diarree en verstopping. Normaliseert de darmwerking

Korting 50%
22,78 11,40
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Lucovitaal Prikkelbare Darm Syndroom Capsules is een medisch hulpmiddel ter verlichting van de symptomen van gasophoping in de buikstreek en de hierdoor veroorzaakte pijn bij mensen met Prikkelbare Darm Syndroom*, waaronder een opgeblazen gevoel, opgezette buik, vol gevoel, boeren en pijn door gasophoping. Lucovitaal Prikkelbare Darm Syndroom Capsules is te gebruiken bij gebruiken bij gasophoping, diarree en verstopping. Het normaliseert de darmwerking, vermindert pijn en voorkomt daarmee verstopping.

*wanneer dit door een arts vastgesteld is.

Dosering

Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: Prikkelbare Darm Syndroom capsules dienen oraal te worden ingenomen. De aanbevolen dosis voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar is driemaal daags 2 capsules gedurende 2-4 weken. De capsules dienen samen met voedsel of na een maaltijd te worden ingenomen. De capsule moet in het geheel worden doorgeslikt met een groot glas water (200 ml).
Gebruiksduur: Gebruik de Prikkelbare Darm Syndroom capsules niet langer dan 30 aaneengesloten dagen. De behandeling kan na 4 dagen worden hervat.
Hoe werkt het? De actieve stoffen zijn een natuurlijke mineraalklei (magnesium-aluminiumsilicaat) en simethicone. Deze worden niet door het darmkanaal opgenomen. De natuurlijke mineraal klei absorbeert gifstoffen, bacteriën en het rotavirus en voorkomt daardoor dat deze zich aan de darmvliezen hechten. Simethicone zorgt dat gasbellen in maag en darmen eenvoudiger samensmelten, waardoor het gas makkelijker kan worden afgevoerd.

Waarschuwingen
Buiten bereik van kinderen bewaren. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar. Gebruik Prikkelbare Darm Syndroom capsules niet als je overgevoelig of allergisch bent voor een van de bestanddelen. Niet op de capsules kauwen of bijten. De capsules mogen niet in de mond oplossen.
Bijwerkingen: Maagdarmklachten zijn de belangrijkste bijwerkingen van het gebruik van natuurlijke mineraal klei: buikpijn, opgeblazen gevoel, constipatie, diarree en winderigheid.

Ingredienten

Ingrediënten
Natuurlijke mineraal klei, simethicone 50% (125mg per capsule), Hydroxypropylmethylcellulose, microkristallijne cellulose, stearinezuur, iliciumdioxide, zonnebloemzaadolie (helianthus annuus).

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Lucovitaal Prikkelbare Darm Syndroom Capsules 30CP?

Meer uit ons assortiment