Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Airmax Sporters 2x Medium 2ST
Airmax Sporters 2x Medium 2ST

Airmax Sporters 2x Medium 2ST

11,95
  • Merk: Airmax
  • Inhoud: 2ST
  • EAN: 8717662570667
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad:  48  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!

×

of

Productbeschrijving

Voor het verbeteren van je sportpresaties

Algemeen
Direct betere sportprestaties, minder last van snurken en verkoudheid, positieve werking bij luchtwegallergie. De Airmax verwijdt de neusgaten en is eenvoudig in de neus te plaasten. De vorm en het zachte, reukloze en medisch gecertificeerde kunststof (S.E.B.S.) zorgen er voor dat de Airmax nauwelijks voelbaar gedragen wordt. De Airmax kan 3 maanden lang gebruikt worden. De werking van de Airmax gaat uit van de duwkracht van het ontwerp en comfort tijdens het dragen.
Door het dragen van de Airmax verbetert de luchtstroom in de neus met als resultaat:
-opent de neus
-meer zuurstof
-meer energie
-beter presteren
-betere afterburn


Hoe werkt het?
Door het in de neus plaatsen van de Airmax wordt het smalste gedeelte van de neusingang verwijd. De duwkracht van de Airmax werkt zeer effectief en vergroot de instroomruimte voor lucht. Dat zorgt voor een betere luchtdoorstroming terwijl het dragen van de Airmax uiterst comfortabel is.
Je neus werkt als een luchtbehandelingssysteem: zowel de temperatuur als de luchtvochtigheid worden geoptimaliseerd. Je neus werkt ook als een filter. Vuil en schadelijke stoffen worden uit de lucht gefilterd. Dus hoe makkelijker je door je neus kunt ademen, hoe beter.
De positieve effecten van 'directe luchtwegverwijders' zijn wetenschappelijk aangetoond. De Airmax is de nieuwste ontwikkeling op dit gebied. Directe verwijding van de neusingang geeft positieve effecten tegen snurken, verkoudheid en luchtwegallergie en het heeft positieve effecten op de prestaties van recreatieve sporters en topsporters.

Hoe te gebruiken?
Plaats de Airmax in de neus. De Airmax is goed geplaatst als de pootjes de neusingang verwijden. Hierdoor ontstaat direct een betere in- en uitstroom van lucht en dat merk je meteen! Hoe beter de luchtdoorstroming, hoe optimaler je ademhaling en je prestaties. Maar ook betere ontspanning en minder kans op snurken. Dankzij de ronde vormen is de Airmax goed in de neus te plaatsen.

De Airmax is er in twee maten: small en medium/large. De Airmax is tevens verkrijgbaar in twee zachtheidsgradaties, één tegen snurken, verkoudheid en luchtwegallergie en één voor het verbeteren van je sportpresaties.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist