9476.408 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

ThermaCare Kompressen bij Rugpijn 4ST

Zelf verwarmende kompressen die pijn effectief helpen verlichten

15,00

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

  • stuks beschikbaar
Productbeschrijving

Dit product gaat helaas uit ons assortiment. Wij raden Cura Heat Rug- En Schouderpijn aan als vervangend product.

Algemeen
ThermaCare bij Rugpijn zijn ideale, zelf verwarmende kompressen om pijn aan de rug en schouders effectief te verlichten. Deze pijn kan ontstaan door bijvoorbeeld ten gevolge van spierspanning, verrekking, stijfheid, verstuiking of artrose. Het ThermaCare Rugpijn kompres werkt tot wel 8 uur lang in kan daardoor diep in het lichaam trekken. De vorm van het kompres sluit perfect aan bij de rug en schouder waardoor precies die plek van het lichaam wordt bereikt waar de pijn zit. Bovendien is het kompres zo dun dat u het gemakkelijk en discreet onder normale kleding kunt dragen.

Hoe te gebruiken?
Open het zakje vlak voor gebruik. Het kan tot 30 minuten duren voor ThermaCare zijn therapeutische temperatuur heeft bereikt. Plaats ThermaCare op de pijnlijke plek met de donkere kant naar de huid gericht. Gedurende 8 uur dragen. Gebruik niet langer dan 8 uur per 24 uur op hetzelfde deel van het lichaam.

Waarschuwingen
Stop het gebruik en raadpleeg een arts indien u enig ongemak ervaart, er een brandwond, zwelling of een andere blijvende huidverandering ontstaat op de plaats waar u het product hebt gebruikt of indien, na 7 dagen, de pijn niet verminderd is of nog verergert.

Heeft u een vraag over ThermaCare Kompressen bij Rugpijn 4ST?

Meer uit ons assortiment