Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
ThermaCare Warmte Kompressen Rugpijnverlichting 2ST
ThermaCare Warmte Kompressen Rugpijnverlichting 2ST
ThermaCare Warmte Kompressen Rugpijnverlichting 2ST1
ThermaCare Warmte Kompressen Rugpijnverlichting 2ST2

ThermaCare Warmte Kompressen Rugpijnverlichting 2ST

Korting 35%
11,59 7,53
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad:  20  stuks beschikbaar

×

of

Productbeschrijving

Zelf verwarmende kompressen die pijn effectief helpen verlichten

Algemeen
ThermaCare Warmte Kompressen Rugpijnverlichting zijn ideale, zelf verwarmende kompressen om pijn aan de rug en schouders effectief te verlichten. Deze pijn kan ontstaan door bijvoorbeeld spierspanning, verrekking, stijfheid, verstuiking of artrose. De ThermaCare Warmte Kompressen werken tot wel 8 uur lang en kan daardoor diep in het lichaam trekken. De vorm van het kompres sluit perfect aan bij de rug waardoor precies die plek van het lichaam wordt bereikt waar de pijn zit. Doordat de spieren ontspannen wordt de bloedsomloop verbetert en worden afvalstoffen afgevoerd. Bovendien is het kompres zo dun dat u het gemakkelijk en discreet onder normale kleding kunt dragen en heeft een perfecte draagcomfort door de huidvriendelijke stretchstof.

ThermaCare Warmte Kompressen Rugpijnverlichting
- werkt op natuurlijke wijze
- pakt de pijn direct bij de bron aan
- constante therapeutische warmte van 40 graden
- tot 16 uur pijnverlichting (8 uur tijdens en 8 uur na gebruik)
- perfecte draagvorm
- gemaakt van huidvriendelijke stretchstof

Hoe te g
ebruiken?
Open het zakje vlak voor gebruik. Het kan tot 30 minuten duren voor ThermaCare zijn therapeutische temperatuur heeft bereikt. Plaats ThermaCare op de pijnlijke plek met de donkere kant naar de huid gericht. Gedurende 8 uur dragen. Gebruik niet langer dan 8 uur per 24 uur op hetzelfde deel van het lichaam.
Waarschuwingen

Waarschuwingen
Niet gebruiken n combinatie met crèmes of zalven tegen spierpijnen of met andere warmtebronnen. Op een beschadigde huid. Bij kneuzingen of zwellingen. Op lichaamsdelen die niet op warmte reageren. Bij personen die het product niet zelf kunnen verwijderen, zoals kinderen en bepaalde oudere personen. Bij personen die niet in staat zijn alle gebruiksaanwijzingen te volgen. Langer dan 8 uur per 24 uur.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist