9477.909 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Roche Accu-Chek Mobile Bloedglucosemeter 1ST

Unieke meter voor diabetes patïenten die vaker willen of moeten meten

Korting 15%
49,31 42,11

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

  • Merk:  Roche
  • Inhoud: 1ST
  • EAN: 4015630063215
  • stuks beschikbaar
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
Roche Accu-Chek Mobile Bloedglucosemeter is een unieke meter voor diabetes patïenten die vaker willen of moeten meten. Roche, als wereldwijde marktleider in diabetes hulpmiddelen, heeft goed geluisterd naar haar klanten en komt met deze innovatieve meter tegemoet aan de eisen van vrijwel iedere diabetes patiënt. Dagelijks uw glucose meten was nog nooit zo eenvoudig.
De teststrips (niet meegeleverd, deze dienen apart te worden besteld) welke worden gebruikt zitten in een unieke gesloten cassette met 50 strips. Na een meting wordt de gebruikte strip automatisch doorgedraaid in de cassette en wordt een nieuwe strip klaargezet voor de volgende meting. U hoeft dus niet steeds de strips te verwisselen maar pas na 50 metingen vervangt u de gehele cassette. De geïntegreerde Fastclix prikpen (6 lancetten per cassette) maakt dat ook het prikken in 1 handeling kan worden verricht. De Accu-Chek Mobile teststrips (los verkrijgbaar per 50 strips) hoeven ook niet voor het gebruik te worden gecodeerd. U kunt nu echt voor het eerst in 10 seconden een volledige meting verrichten (meter aanzetten, strip wordt automatisch geladen, prikken en meten). De meter is in staat om maar liefst 500 metingen op te slaan. De gegevens kunt u later eenvoudig overbrengen naar uw pc via de Accu-Chek Smartpix.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Heeft u een vraag over Roche Accu-Chek Mobile Bloedglucosemeter 1ST?