Hoofdpagina>Zelftest>Cholesterol test

Bayer Contour XT Startpakket 1ST

Bloedglucosemeter

25,66
  • Merk:  Bayer
  • Inhoud: 1ST
  • EAN: 5016003726507
  • Op voorraad:  7  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
Bayer Contour XT Startpakket is zeer nauwkeurig: door Multi-Pulse technologie wordt iedere druppel bloed 7 keer getest. U kunt gebruik maken van de nieuwe Contour next teststrip, hierdoor heeft u geen last van veel voorkomende interfererende stoffen. Direct te gebruiken uit de verpakking. Het apparaat is zeer eenvoudig in gebruik en heeft een groot, makkelijk te lezen scherm. Resultaten worden binnen 5 seconden weergegeven. No-Coding technologie voorkomt codeerfouten. Apparaat beschikt over de Second-Chance technologie waarmee eenvoudig extra bloed kan worden aangebracht, wanneer er onvoldoende bloed op de teststrip blijkt te zijn voor een nauwkeurige meting.

- Contour XT bloedglucosemeter incl batterij
- Handleiding
- Draagtasje
- Microlet prikpen
- Proefverpakking Contour Next teststrippen 10 stuks
- Proefverpakkng Microlet lancetten 10 stuks

Hoe te gebruiken?
Houd de teststrip vast met het grijze vierkante naar de meter wijzend. Plaats het grijze vierkante uiteinde stevig in de teststrippoort tot de meter begint te piepen. Nu ziet u het scherm bloed aanbrengen. de meter is nu klaar van het testen van een bloeddruppel. Prik uzelf met de prikpen.Houd het uiteinde van de teststrip onmiddellijk tegen de bloeddruppel.

Het bloed wordt via het uiteinde van de teststrip opgezogen. De meter heeft voldoende bloed opgezogen als u een piepsignaal hoort. binnen 5 second ziet u uw meetresultaat op het display verschijnen.

Verwijder de teststrip en uw meter gaat automatisch uit.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Bayer Contour XT Startpakket 1ST?

Meer uit ons assortiment